#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Son vuruşlarında sorunu dışında çok iyiydi hakikaten. Görmek istediğimiz Gio bu işte.. Bir maçla kalmaz diye umuyorum.

Cevap: Dos Santos Kendine Geldi

Bugün özetlerde göğüm kadarıyla forvet arkasında oynadı gibi geldi bana doğrumu

Son vuruşlarında sorunu dışında çok iyiydi hakikaten. Görmek istediğimiz Gio bu işte.. Bir maçla kalmaz diye umuyorum.

Bence son vuruşlarıda gayet iyiydi sadece şansızdı.Sola doğru haretlenirken sağ ters köşeye vurdu bunu yapacak çok az oyuncu var kaleci iyi tahmin etti iyi çıkardı.

Umarım böyle devam eder.

Bir maçla kalmaz inşallah.

Bence son vuruşlarıda gayet iyiydi sadece şansızdı.Sola doğru haretlenirken sağ ters köşeye vurdu bunu yapacak çok az oyuncu var kaleci iyi tahmin etti iyi çıkardı.

İki vuruşunda çok cılız vurdu. Bi karşı kaşıya kaldığı pozisyonda iyi vurdu. Diğerlerinde niye öyle cılız vurdu anlamadım.

hadi alalım bonservisini :D

ilerideki 4 oyuncu sürekli olarak yerdeğiştirdi.. jo bile bazen forvetten kayıp sol açığa geçtiği dakikalar oldu.. ve rakipte tüm oyuncuları tutmakta zorlandı haliyle..

Bugün özetlerde göğüm kadarıyla forvet arkasında oynadı gibi geldi bana doğrumu

Bu gün ilerideki dörtlü için kesin şurada oynadı demek doğru değil. İleride ki dörtlü devamlı yer değiştirdi. Bazen Keita sola geçti, Gio sağa geçti. Bazen Jo sola geçti, Arda forvete geçti.

Çok boş alan bulduğu için iyi oynadı bugün. Zorluk derecesi yüksek maçlarda markaj altında bu performansı gösterebileceğini sanmıyorum, umarım gösterir moral buldu bugün, özgüveni de yerine gelmiştir.

Bu adamın stili tamamen Messi'yi andırıyor. Barcelona'nın suyundan mıdır nedir, alt yapıdan çıkan bu tarz oyuncuların oyun stili bir birine çok benziyor.

biraz oynasa ardadan daha iyi olur.ardanın yeride dolmuş olur sene sonunda giderse.bişey daha söyliyim diyoduk hep porto gibi olalım satıp yerini doldurabilelim diye bence kewell,arda veya keitanın yerini doldurucak potansiyel var.

bide gençleri bulup yetiştirelim diyoduk alın size o genç.rijkaard geldi emreçolak,berkin,çetin,serdar hatta arda ve gio hepsini yetiştiriyo 1 sezonda 6 futbolcuyu böyle önemseyip geliştirmeye çalışmak her yiğidin harccı değil

Kaleyi uzaktan görmeyi cok seviyor anlasilan. Bir 2 sut haric baya da iyi vurdu yani, yeterince sert sutlar cikardi. Böyle bir 2 mac daha oynasin, takima faydali olsun, seneye TTarena da Barcelonaya karsi macina cikar.

Böyle giderse 1 sezonda asist kralı bile olur , yine 3 -4 atmaya basladık , Kewell gelsin 5 atarız Baroş gelsin +5 atarız :)

Şu fenere 7 atalım , diğerlerini 1-0 yenelim yeter gerçi :D

Benim kafama takılan Elano gelince kim yedek oturacak :) Birde kewell ve baroş geliyor alternatif bol ancak bu adamların hepsinin oynaması lazım ya :p

konuyla alakalı değil ama.elano tabiki ayhanın yerine oynayacak.kewell da süper bir yedek olacak.sıkıştığımız maçlarda son yarım saat oyuna girip çok katkısı olacaktır.baros ve jo aynı nasıl oynar onu bilemeyiz.aslında baros gezerek oynayabilir.aynı anda sahada olabilirler bir ihtimal.

Benim kafama takılan Elano gelince kim yedek oturacak :) Birde kewell ve baroş geliyor alternatif bol ancak bu adamların hepsinin oynaması lazım ya :p

Rotasyon kelimesinin anasını ağlatırız o zaman :asd:

Tam kadro olduğumuzda bizi yıkabilecek takım bu ligde yok.

Olmaz o zaman oyun stili bozulur. Elano oynadığında mehmet topal ve mustafa oynuyordu önlerinde Elano oluyordu.

Bugun Ayhan ve Mehmet geride oynadılar önlerinde Gio oynadı gibi gözüktü.

Mehmet ve Elano'yu defansın önune çekeceğini düşünmüyorum o zaman çok pozisyon veririz gibime geliyor :rolleyes: Tabii benim fikrim.

Geri
Üst Alt