#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

konuyla alakalı değil ama.elano tabiki ayhanın yerine oynayacak.kewell da süper bir yedek olacak.sıkıştığımız maçlarda son yarım saat oyuna girip çok katkısı olacaktır.baros ve jo aynı nasıl oynar onu bilemeyiz.aslında baros gezerek oynayabilir.aynı anda sahada olabilirler bir ihtimal.

Rijkaard çift forvetli sistemi ancak gole ihtiyaç duyduğumuz anlarda oynatır. O da sıkışan maçların son dakikalarında olur.

Ben açıkçası şutlarını çok beğendim Giovani Dos Santosun,bir kaleci için çok tehlikeli şutlar çıkarıyor esasında,az farkla direğin dibinden giden bir şutu vardı kaleci uçtu uzanamadı o gol olsaydı şapka çıkartıcaktım...

Kalecinin çeldiği şutta ise kaleci iyi tahmin etti orda köşeyi o da girebilirdi esasında..

Olmaz o zaman oyun stili bozulur. Elano oynadığında mehmet topal ve mustafa oynuyordu önlerinde Elano oluyordu.

Bugun Ayhan ve Mehmet geride oynadılar önlerinde Gio oynadı gibi gözüktü.

Mehmet ve Elano'yu defansın önune çekeceğini düşünmüyorum o zaman çok pozisyon veririz gibime geliyor :rolleyes: Tabii benim fikrim.

Zaten Elano ön libero oynamayacak. Tam orta saha da görev yapacak, oyunu iki yönlü oynayacak. Tabi Arda da defansa ve Elano'ya yardımcı olmalı.

Bak şöyle olur;

---------- Topal --------------

------Elano -------------------

--------------------- Arda ----

konuyla alakalı değil ama.elano tabiki ayhanın yerine oynayacak.kewell da süper bir yedek olacak.sıkıştığımız maçlarda son yarım saat oyuna girip çok katkısı olacaktır.baros ve jo aynı nasıl oynar onu bilemeyiz.aslında baros gezerek oynayabilir.aynı anda sahada olabilirler bir ihtimal.

Kewell iylestikten sonra tabii hemen ilk 11 giremez ama sürekli yedek kalirsa bu onu bitirir.

Cünkü benim tanidigim Kewell (tanidigim falan yok gerci:)) dünya kupasi öncesi formu yakalamak icin hem antremanlarda, hem maclarda simdiye kadar yaptiklarin 2 katini yapmayi calisir. Oynatilmazsa morali kalmaz adamin...

Cevap: Dos Santos Kendine Geldi

Kasımpaşa maçında iki kere vücut çalımı giydirdi Kasımpaşa defansına :D ikisinde de gol oluyordu şans Kasımpaşanın yanındaydı,sol çaprazdan gelip Jo'ya çıkardığı pas gözümün önüne geliyor Kasımpaşalı defans oyuncusu nasıl girdi orada araya kayarak,o gol olsaydı çok güzel olacaktı..

Vücut çalımları çok iyi..

Oyundan cikarken gözleri doldu taraftarlarin müthis ugultusu sonrasinda. Baya bi yük kalkti cocugun üstünden..Duygulandi Giovani..Aslanim benim..

Ahmet Cakal'i izleyen oldu mu bu gece? Surekli atip tutuyodu Gio'ya :)

En son izledigimde Frank Rijkaard'in Galatasaray'a hicbirsey katmadigini soyluyordu.O dakikadan sonra izlemeyi biraktim.

Santos ile ilgili olumlu veya olumsuz hic bir mesaj yazmamistim ama tek soyleyecegim su: Umarim Aydin'in Netanya macina benzemez bu olay..

Santos'un oynadigi U-17 turnuvasinin Turkiye adina yildizlarindan biri de Aydin'di.. Illaki biri digerine benzeyecekse, Aydin Santos'a benzesin..

Bugunku performansi cok sevindirici bir gelisme oldu benim icin.. umarim boyle devam eder..

3-4 yil onceki U-17 turnuvasinin onemli yildizlari ya kadromuzda bugun yada kiralik olarak baska takimlarda Aydin gibi..

Turkiye'nin o zaman en onemli 3 oyuncusu Aydin, Nuri ve Caner'di.. Nuri disinda ikisi kadromuzda, Aydin da umarim kendine gelip geri doner..

Sunu da ekleyeyim elimizi cabuk tutup hemen bu Santos'un odemesini yapmazsak birkac ay sonra zor aliriz. Adamlar mutlaka takip ediyordur, yedirmezler bize..

Cevap: Dos Santos Kendine Geldi

Allah sakatliktan, nazardan korusun, calisan, kovalayan insan eninde sonunda dogrulara ulasir diye dusunuyorum.

Gio takım içinde ki en hızlı oyuncu bence, buna keita da dahil.

gerçekten iyi bir oyun sergiledi K.paşa ya karşı, İnşallah devam bu performansını devam ettirir.

Arkadaşlar bence artık biraz daha takımı cesaretlendirip asıl hücumcu kimliğine büründürmek zamanı gelmiştir.Orta sahada şöyle bir kadroyla oynasak belki abartı olabilir ama bunlar koşan,pres yapan oyuncular o yüzden derby maçları hariç gözümüz kapalı bu kadroyu sahaya sürebilmeliyiz

------Mehmet Topal--------

------Elano-----Gio---------

Bende çok söverek izliyorum. :cool:

Geri
Üst Alt