#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Dos Santos 'un boş alanda hızı sayesinde iş yapacağını, kapalı takımlara karşı oynayamadığını falan nasıl çıkardınız şaşıyorum. Evet hızlı, boşluk bulduğu zaman kopup gidecek bir adam. Ama vücut, bilek hareketleriyle de adam eksiltecek yeteneğe sahip. Sadece depar atarak tehlike yaratan, adam eksiltemeyen biri olsaydı oynayamazdı Barcelona 'da.

cogu kisi tvdeki yorumcular ne diyorsa aynisini diyor

izlemeyin su dingileri diyorum

Dos Santos şov sürüyor

ESPN kanalı Santos'u, Meksika'nın 2-0 kazandığı maçın yıldızı ilan etti

Devamı için tıklayın

giovanni-dos-santos.jpg

Cevap: Dos Santos şov sürüyor

güzel haber :)

Aklima Meira geldi :)

dün meksika maçını izledim kaliteli bi kumaşı olduğu gerçek sağ kanadı otoban yaptı‚ burda tutunamaması en büyük temennim.

bende özetleri izledim dağıtmış sağtarafdan ‚Gs'de kalmasın...

Inanamiyorum bazen burada okuduklarima‚tamam Gs yi sevmiyoruz‚bunu anlarim‚ama giovanni´nin ne sucu var‚20 yasinda olan‚barcelona´da oynamis‚basarili da olmus‚ tottenham ile ingiltere´de basariyi aramis‚ki onu oraya getiren ramos´tur ancak ramos´un talihi kotu gidince gio da maalesef kotu bir donem gecirmistir.hem redknapp denen tescilli komisyoncu adam gittigi her takima goturdugu oyuncularini kollamakla mesgul oldugundan gio´yu kusturmustur. Inanmayan tottenham forumlarina bakar. Gio haric bir cok genc oyuncuyu tirpanlayip hala robbie keane´leri oynattigi icin topa tutarlar redknapp´i... Simdi biz eger bu adama cubukluyu giydirseydik‚hani yonetim bir hata yapip soyle gozunu epl´ye cevirip kimi alabiliriz diyip bir iki haber ucursaydi menejerlere belki olurdu bu transfer‚ne derdi acaba bu satirlari yazanlar. burada kizdigim sey bu at gozlugu maalesef‚iki sene bahsettigim nedenlerle sanssiz bir donem gecirmis bir cocuk bu Gio. Ama asla kalitesiz degil‚tu kaka yapip asagilamak yapabilecegimiz en basit sey olur. Ben bu adam oynayacak diye barca maclarini izlerdim valla. Yeni parladigi zamanlardi. Rustu´ye tanimadigi sans icin kil olurdum Rijkaard´a. Ama izlerdim. Napicaz‚ Gs´ye geldi diye tu kaka mi diyecegiz??? Sanki her transfer hemen tutar gibi bir iki macta kotu oynayinca sadece biz degil tum skor yorumculari Gio´yu yerin dibine soktu.Barca da Tottenham da salakti zaten...

Kim ne derse desin bu adam ile Messi arasinda çok fark yok.

Insallah alamazlar.
Ohaha, yuhahah, zuhahah.

Kıymetini bilin bu çocuğun. Tutarsa dağıtır ve yardırır. ve Son kez; nihahaha.

ahahahaha dar alanda adam geçemezmiş dar alanda Arda'dan iyi geçer merak etmeyin en kapalı savunmaya bile ileç olacak bir yetenek zaten yukarıdaki videoda adam vermiş cevabı bilekleriyle ilgili en ufak bir şüpheye yer bırakmazcasına. Dar alanda süper iş yapıyor dediğimiz Arda'nın kullandığı 3 çalım hareketi varsa bu adamda en az 10 var söylemedi demeyin önümüzdeki maçları merakla bekleyin derim ;)

Hemen de Arda'ya bağlayın konuyu. :)

Yukarıda Arda örneği verilmiş diye şeyettim :D

meksikanın maçını videosu kimde var? özetleri biri gönderebilirmi.

tutusmus angutlar :D

gionu bonsverisini alalim sonra dünya kupasi bi bitsin o zaman görün siz degerini

Orada ben Gio 'nun adını bile görmedim videoda.Gionun yaptığı işler hakkında olan bir video yokmu ?

Geri
Üst Alt