#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Beyler önemli olan şudur bakın bir kez daha tekrar ediyorum Giovani'nin güveni yoktu kendine güven problemi çok kötüdür gerçekten yaşayanlar bilir ama bunu aştı artık güveni geldi kendine kondisyon ve fizik seviyesini çalışmalarla daha iyi yapınca daha da iyi oynayacak.

Yani olay açık veya kapalı savunmalara karşı performansı değil, kendine güveninin gelmesi.

Eskişehir maçında oynarsa formu hakkında daha rahat yorum yapabiliriz.

Milli Takım kampından bu akşamüstü dönen Giovani dos Santos sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla yolculuk ertesi programını tamamladı.

Bence Kasımpaşa maçındaki kadar etkili olamaz . Çünkü Eskişehir Kasımpaşa gibi açık oynayan bir takım değil , bu yüzden boş alan bulması zor olacaktır .

bügün dönmüs aslan parcasi iki gün antreman yapar pazartesi ilk 11de baslar

giovanni müthiş oyuncu top ayağına çok yakışıyor opsiyonu alınır oda klübü seviyor inşallah uzun süre kalır 6sene sözleşme yapılsın :D

Gio Runner.jpg

Yalnız pes için harika kadro kuruyoruz.. :D

Giovanni keita baros peste çok iş yapacak adamlar..Hele gio tutulmuyor zaten.. :D

Gio vs Kasımpaşa klibi mükemmel olmuş gerçekten de hazırlayanların eline sağlık eskişehir maçına ilk 11 çıkması en büyük temennim arkadaşlarımızın da belirttiği gibi şuanki performansı hakkında daha iyi fikir sahibi olmamıza yarar eskişehir fizik gücü iyi bir takım onlara karşı da güzel oyununu devam ettirirse yavaş yavaş istikrar yakalıyor diyebiliriz.

Pes2010 da bu adam hangi takımda görünüyor bir türlü bulamadım Mexico milli takımındada yok.

Pes2010 da bu adam hangi takımda görünüyor bir türlü bulamadım Mexico milli takımındada yok.

Pes 2010'da Tottenham'dadır.Ama oyunda yama yoksa Premier Leauge'den sonlarda bir takımdan bulabilirsin.Lisans olayından dolayı Tottenham yazmıyordur.

Speedy Gio :) Es-Es maçında da aynı performansı sergileyeceğine inanıyorum..

lakapı: 3G Dos Santos olsun :D

Adamı ronaldinho yapan var, ardadan daha yetenekli diyyenler var

Arda 18 yaşında mlada boleslavı tek başına yıktı

Geri
Üst Alt