#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

3 hafta önce ntv sporda yorumcular oturuyordu. isimlerini hatirlamiyorum. 4kisilerdi hepsi galiba...

aralarindan bir kisi " giovani gibi türkiyede tonlarca oyuncu var"

bir kisiden haric herkez bu yorumu onayladi.

aralarindan sadece bir kisi (futboldan anliyan)

"hayir böyle bir oyuncu türkiyede nadir dedi hatta yoktur bile" dedi.

digerlerine artik son maclarda iyi bi kapak olmustur :D

Takıma yavaş yavaş alışıyor.

Performansı gittikçe artıor Gio'nun.

Umarım böyle devam eder.

3 hafta önce ntv sporda yorumcular oturuyordu. isimlerini hatirlamiyorum. 4kisilerdi hepsi galiba...

aralarindan bir kisi " giovani gibi türkiyede tonlarca oyuncu var"

bir kisiden haric herkez bu yorumu onayladi.

aralarindan sadece bir kisi (futboldan anliyan)

"hayir böyle bir oyuncu türkiyede nadir dedi hatta yoktur bile" dedi.

digerlerine artik son maclarda iyi bi kapak olmustur :D

Evet bende şahidim :9:kupa:

Herşeyden önce çok hızlı ve futbolu dikine oynamayı seviyor öyle de oynuyor.Böyle futbolcuları takımımızda görmek gerçekten büyük bir mutluluk.Defansa katkı anlamında yaptığı pres de dikkatlerden kaçmamalı.

giovaninin gstv`de ki röportajindan bir soruyu size sunmak istiyorum:

muhabir: Kendisinin önünde uzun seneler var. Galatasaray’da uzun seneler kalmak ister mi? Geleceğe yönelik bir planlama yaparsa Galatasaray bu planların neresinde?

GIO: Öncelikle şunu söyleyeyim. Burada inanılmaz mutluyum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şu anda tek amacım Galatasaray’da şampiyonluk yaşamak. Takımıma yardımcı olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Sorunuza gelirsek; bu sadece benim kararıma bağlı birşey değil. Sezon sonunda Tottenham ve Galatasaray kulüpleri konuşacak. Ama şu anda Galatasaray’da gerçekten çok mutluyum.

muhabir: Anladığım kadarıyla kendisi burada kalmak istiyor.???

GIO :Kesinlikle kalmak istiyorum. Burada çok mutluyum. Öncelikle şampiyon olalım daha sonra oturup konuşabiliriz bu konu hakkında. Ama ben kesinlikle Galatasaray’da kalmak istiyorum.

insallah hep mutlu olursun GALATASARAYIMIZDA, cok seneler kalirsin aslanim, döktür sahada....

seneye sampiyonlar liginde 17 numarayi sirtinda görmek dilegiyle :)

7 numaranın gerçek sahibi o olmalı...

giovaninin gstv`de ki röportajindan bir soruyu size sunmak istiyorum:

muhabir: Kendisinin önünde uzun seneler var. Galatasaray’da uzun seneler kalmak ister mi? Geleceğe yönelik bir planlama yaparsa Galatasaray bu planların neresinde?

GIO: Öncelikle şunu söyleyeyim. Burada inanılmaz mutluyum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şu anda tek amacım Galatasaray’da şampiyonluk yaşamak. Takımıma yardımcı olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Sorunuza gelirsek; bu sadece benim kararıma bağlı birşey değil. Sezon sonunda Tottenham ve Galatasaray kulüpleri konuşacak. Ama şu anda Galatasaray’da gerçekten çok mutluyum.

muhabir: Anladığım kadarıyla kendisi burada kalmak istiyor.???

GIO :Kesinlikle kalmak istiyorum. Burada çok mutluyum. Öncelikle şampiyon olalım daha sonra oturup konuşabiliriz bu konu hakkında. Ama ben kesinlikle Galatasaray’da kalmak istiyorum.

insallah hep mutlu olursun GALATASARAYIMIZDA, cok seneler kalirsin aslanim, döktür sahada....

seneye sampiyonlar liginde 17 numarayi sirtinda görmek dilegiyle :)

Galatasaray'da kalmak istiyorum lafında bu kadar ısrar etmesi gerçekten onun niyetini belli ediyor.

İnşallah kalacaksın Gio. Uzun yıllar seni seyretmekten keyif duyarız :) .

Bu kadar ısrarla ''Galatasaray'da kalmak istiyorum'' diyorsa eminim Galatasaray'da o'nu tutmak istiyordur.

aslanım cio

Sağlam bir kamp sezonunun ardından çok daha güçlü ve diri olacaktır.

Pazar günü şov.

Wonderkid tam anlamıyla küçükken belliymiş zaten sakatlanmaz ve performansındaki bu artış sürer umarım.

yorumlara bakıyorumda 1 ay önce yazılanlarla şimdi yazılanlara süperiz valla:) bi de şunu sormak istiyorum acaba olurda polat başkan kaybederse bonservisini almamazlık yaparmı yeni yönetim

yorumlara bakıyorumda 1 ay önce yazılanlarla şimdi yazılanlara süperiz valla:) bi de şunu sormak istiyorum acaba olurda polat başkan kaybederse bonservisini almamazlık yaparmı yeni yönetim

Yönetim Ö.Canaydın zihniyetinde olursa kesinlikle almaz + Keita,Elano,Baroş felan satılır.

Rijkaard umarım bundan sonraki maçlarda ilk 11'de çıkarmama hatasına düşmez.

Geri
Üst Alt