#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

11 maç 0 gol 0 asist

golden boy :o

2 çalım atıyo diye ardayla kıyaslanıyo bi de hey allahım ya

Kasımpaşa maçında 4.golün asistini yapan kimdi?Eskişehir maçında penaltıyı yaptıran kimdi?11 çıktığı maçlar bir elin parmağını geçmez zaten ne anlatıyorsun sen?

Maclari izlemeden sadece istatistige göre yorum yapmak denir buna.

Bu asist degil mi simdi??? :o

a 1 tane varmış o da ben çıkıp oynasam bile asist yaparım kasımpaşa maçı peh...

2 çalım atıyo diye ağzınızın suları aka aka izliyosunuz şaşıyorum doğrusu

Sakin olun arkadaşlar. Lütfen burada mesajlarımızı birbirimizi kırmama adına atalım.

sanki Arda süper oynuyorda,şimdi söylersin şu kadar asist bu kadar gol atmış diye...

Talline 5 asist Tobol'a 10 asist,nerede fenerbahçe maçlarında ?

Derbide bir tek oynayanlar Giovani Dos Santos,Lucas Neill ve Sabriydi...

sen neyden bahsediyon al sana sezonun önemli maçlarından bir kaçı

a.madrid - 1 asist

beşiktaş - 1 gol 1 asist

ts- 2 gol

toplamda

11 gol 26 asist

a 1 tane varmış o da ben çıkıp oynasam bile asist yaparım kasımpaşa maçı peh...

2 çalım atıyo diye ağzınızın suları aka aka izliyosunuz şaşıyorum doğrusu

Es Es macindaki penaltisi???

Adam zaten yeni gelmis ve 4-5 kere ilk 11'de sahaya cikmis, ne yapsin bu adam her mac 3-4 asist yapip mac mi kazandiracak bize???

Bunlari konusmak icin cok cok cok erken ama bizim millet herseyi aninda istiyor, sabir denen bisey yok.

Es Es macindaki penaltisi???

Adam zaten yeni gelmis ve 4-5 kere ilk 11'de sahaya cikmis, ne yapsin bu adam her mac 3-4 asist yapip mac mi kazandiracak bize???

Bunlari konusmak icin cok cok cok erken ama bizim millet herseyi aninda istiyor, sabir denen bisey yok.

zuhahahaa penaltıda asist

11 maç diyorum ocakta geldi 4 ay oldu abartılıcak bi oyuncu değil ama ucuzsa alınabilir

11 maç diyorum ocakta geldi 4 ay oldu abartılıcak bi oyuncu değil ama ucuzsa alınabilir

Ben de alındığında gereksiz oyuncu olarak düşünüyordum ama çok yetenekli bir oyuncu. Bonservisini alırız bence.

Arda'nın kornerini asist sayıyorsunda penaltıyı neden saymıyorsun..

Giovani Dos Santos gibi kaç kişi getirip topu oraya penaltı yaptırır..

herseyden önce hirsli ve savasma ruhu olan bir oyuncu olarak gördüm. kesinlikle alinmali bence. son maclarda tek pres yapan oyuncu kendisi.

Maç temposu denen bir zımbırtı var, bilmem biliyormusun ? Hah, bu adam İngiltere'de bulunduğu sürede antreman harici fazla bir maça çıkmadı. Doğal olarak ne kondisyon, nede süreklilik kaldı. Şimdi sen bu adamın 4 ayda ne yapmasını bekliyorsun ? Birde bunun üstüne bambaşka bir ülke, bambaşka bir şehir, bambaşka bir takım, bambaşka oyuncular. Bunları yaşayan adam tecrübeli biri olsa neyse, fakat bu adam 20 yaşında ! Bilmem anlıyormusun ?

Şimdi sen diyeceksin : 'Ee bu adam madem iyi oyuncu, neden İngiltere'de tutunamadı ?', ben sana Arshavin'in sözlerini hatırlatacağım ama sen yine aynı doğruda yürüyeceksin. O yüzden şu adamı yerin dibine sokacağınıza azıcık oynanan futbolun derdine düşün.

Abartılacak bir oyuncu bence bu adam. Bu boyda, bu yaşta bu hız, top sürme yeteneği ve dayanıklılık muazzam. 2 senedir doğru dürüst oynamamış haliyle eksikleri var ama süper bir adam bu. 2 sene sonra büyük bir süpriz olmazsa en az 25 Milyon Euro'lara çıkacak bonservisi o derece bir oyuncu. Bonservisi alınmazsa (ki alınacak diye ümit ediyorum) yazık olur.

Geri
Üst Alt