#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

aferin baya futboldan anlıyorsun

puahaha kontraatı bitti diye ayrıldı dimi barcadan tottenhamda ne kadar kek bi klüp serbest kalan oyuncuya 6 mio € bonservis bedeli vermiş? :o

tabi barcadan ilk 11 garantisi isteyen adamın tottenhamdan istememeside ayrı bi olay konusu olur

rijkaard gitti ve o kalan 1 sene de kontrati bitiyordu onun icin en ucuz sekilde satmak istedi barcelona.... ha birsey diyecegim. fabregas diye bir cocuk var arsenal da oynuyor tanirsin belki. onu da barca dan yollamislardi ;) sen ancak barislarla tatmin olursun ;)

ayrica senin giovaniyi cekememen nedeni nedir bi söylermisin aceba ?

ahmet cakar senmisin ya ???? :D :D:D:D:D:D

sen galiba cok telegol felan izlemissin ;)

Gio'yu almak risk.. Alırsın tutmazsa 7 milyon pound az para deil... Medya takar birde bu adama.. Başlarlar gene Fos santos demeye... Bu sefer almassın dünya kupasında kendini gösterir bu seferde pişman olursun.. Yönetim bi karar verecektir.. Ben olsam yaşı daha çok genç bonservisini alırdım... Ama 7 milyon pound az deil tabi..

alinmali ki alinicaktir bana gore

Gio'yu almak risk.. Alırsın tutmazsa 7 milyon pound az para deil... Medya takar birde bu adama.. Başlarlar gene Fos santos demeye... Bu sefer almassın dünya kupasında kendini gösterir bu seferde pişman olursun.. Yönetim bi karar verecektir.. Ben olsam yaşı daha çok genç bonservisini alırdım... Ama 7 milyon pound az deil tabi..

Bu adam bir maç oynayıp iki maç yatan adam değil ki. Al gördük işte güven sorununu aşınca biraz nasıl oynuyor adam. Trabzon-Eskişehir-Kasımpaşa-Fenerbahçe hepsinde süperdi. Arada bir Ankaragücü maçında etkisizdi o kadar.

Eğer ki bu adamı almazsak zaten dünya kupasında çok pis katlar değerini, bu sefer Chelsea felan oralarda seyrederiz anca, Ribery olayına döner.

Bu adam bir maç oynayıp iki maç yatan adam değil ki. Al gördük işte güven sorununu aşınca biraz nasıl oynuyor adam. Trabzon-Eskişehir-Kasımpaşa-Fenerbahçe hepsinde süperdi. Arada bir Ankaragücü maçında etkisizdi o kadar.

Eğer ki bu adamı almazsak zaten dünya kupasında çok pis katlar değerini, bu sefer Chelsea felan oralarda seyrederiz anca, Ribery olayına döner.

Giovani Ribery kalıtesinde bir oyuncu değildir ve olamazda Yeteneklidir ama abartmayın Ribery bir süperstardır 60-70 milyon avro değerinde bir oyuncudur Giovani´nin fiyatının gelecekte 25´i geçeceğini sanmıyorum Yetenekli ama abartmayın

Gio Sivas maçında kanatlarda Hayrettin ve Abdurrahman'ı felç edecek.

Ahanda buraya yazıyorum...

Sivasspor karşısında çok iyi bir performans sergileyip,takımı adına da gol kaydedeceğini düşünüyorum.

Giovani Ribery kalıtesinde bir oyuncu değildir ve olamazda Yeteneklidir ama abartmayın Ribery bir süperstardır 60-70 milyon avro değerinde bir oyuncudur Giovani´nin fiyatının gelecekte 25´i geçeceğini sanmıyorum Yetenekli ama abartmayın

Ribery ve santos zamanı geldiğinde bal gibi kıyaslanır..

Ribery 60,70 milyon ediyorsa aynı takımdan arkadaşı Roben 100 milyon avro eder...Ama sadece 30 milyon avroya satıldı..

Riberiye o parayı sadece real verir,Ama hakkettiğinden değil,realin iş bilmezliğinden ve görüyoruz ne hallere düştüklerini..Kaka nasıl 60 milyonluk oyuncu değilse Riberyde aynen bu şekildedir..

Ben bayernde robeni izlerken Ribery bana çok sıradan geliyor..

Ribery en fazla 20,25 eder..

Ribery kesinlikle bir Messi,Ronaldo,İbo,Roben sınıfında değildir...

Ribery 60,70 milyon ediyorsa aynı takımdan arkadaşı Roben 100 milyon avro eder...Ama sadece 30 milyon avroya satıldı..

Riberiye o parayı sadece real verir,Ama hakkettiğinden değil,realin iş bilmezliğinden ve görüyoruz ne hallere düştüklerini..Kaka nasıl 60 milyonluk oyuncu değilse Riberyde aynen bu şekildedir..

Benim görüşüm bu Ribery bu sezon aklı Real ve Barca´da kaldı oralara gitmek istiyor buda performansını etkiliyor

Ayrıca Kaka 60 nasıl etmez yahu Neyi kanıtlayacak daha ? İbra sınıfında falan değil diyorsun Kaka 60 etmez diyorsun Bu sezon İbra´yıda görüyoruz o Eto´o+40 milyon avro eder mi sence ?

Ayrıca Real´in Robben´den daha büyük bir kaybı var . Wesley Sneijder . Onu bunu geçelim işin özüne dönelim ben Giovani´nin bir dünya yıldızı olabileceğini sanmıyorum Yetenekli bir oyuncu olarak hafızalarda kalır ama bir süper star olamaz bana göre Bu benim görüşümdür ne dersen de

Yapmayın ya Ribery Metz'de oynarken diyormuydun acaba çok yetenekli bu Ribery diye...

Ribery geldiğinde Galatasaray taraftarı bile burun kıvırıyordu fener Anelkayı aldı biz niye Çarlistom biberini aldık diye..

Adam daha sonra ünlendi biz de dizimizi dövdük vah elimizden niye kaçırdık diye,Giovani Dos Santos'a da sahip çıkmazsak yine dizimizi döveriz...

Kiralık oyuncular içinde bonservisini almak isteyeceğim tek futbolcu.

umarım alırız ama yönetim ne caneri,ne joyu,ne de gio yu alacak gibi durmuyor.yeni sezona kaliteli yerli oyunculara yer verilmeli.genç yetenek falan hiç önemli değil 30 yaşındada olabilir.

Doğru yerde oynatılırsa seneye yıldız olur. Sol kanatta oynamasın yeter ki.

Sağ kanat veya forvet arkası oynasın.

Ribery ibo'dan daha kaliteli bir futbolcudur Drogba ise dünyanın en iyi forvetidir bence Messi ve Roben aynı sınıfta topculardır katılıyorum

tottenhama bak oynatmadığı adamdan kar etmeye çalışıyo

5e aldılar 8e satıyolar...

Geri
Üst Alt