#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Gel abi sunu 5 dakikada anlasalim. 5 dakika Árda 5 dakikada keita 5 dakika Baros bu isi basarsin o 20 daikada zaten rakibi cokertiriz.

Ama gel gorki olmuyor. Ve bahsettigimiz oyuncu kademeye girip top cikartiyor ve yardira yardira kaleye yol aliyor.

Bu oyuncunun onunde dunya kupasi var ve ayiptir soylemesi bizde kiralik oynuyor bu futbolu. Su 3 daikada oynadigini 20 dakikaya yayan futbolcuyu Avrupadan getirmeye, Ardanin satisindan gelecek 20 milyoncugun :ciftetelli: gucu yetmez

3 dakika 5 dakika show beklemiyorum herhangi bir oyuncudan ama beklediğim 90 dakika takım bütünlüğüne faydalı olacak atraksiyonlar,oyun devamlılığı.. yani arda ayağına gelince oynar ,jo öyle,elano öyle ,dos santos öyle say say bitmez sonra neden orta sahamız yol gecen hanı diye bütün sucu defans vede orta sahada dikilen 1-2 adamaın üstüne atarız...

gio transferi devre arası için hatta sene sonu için hiçde öncelikli transfer değildir,önce gercek eksik olan yerleri doldursunlar ,mücadele edecek ,tempo yapacak oyuncuları alsınlar ondan sonra kimi alırlarsa alsınlar...

3 dakika 5 dakika show beklemiyorum herhangi bir oyuncudan ama beklediğim 90 dakika takım bütünlüğüne faydalı olacak atraksiyonlar,oyun devamlılığı.. yani arda ayağına gelince oynar ,jo öyle,elano öyle ,dos santos öyle say say bitmez sonra neden orta sahamız yol gecen hanı diye bütün sucu defans vede orta sahada dikilen 1-2 adamaın üstüne atarız...

gio transferi devre arası için hatta sene sonu için hiçde öncelikli transfer değildir,önce gercek eksik olan yerleri doldursunlar ,mücadele edecek ,tempo yapacak oyuncuları alsınlar ondan sonra kimi alırlarsa alsınlar...

Oha be arkadaş yok artık !

Babamdı dimi zaten sağ açıkta veya sol açıkta oynayıp topsuz alanda ta geriye kadar gelip ön liberonun, sol bekin oralarda defansa yardım edip kademeye giren ? Veya maç içinde sürekli önde basıp pres yapan ?

Oha be arkadaş yok artık !

Babamdı dimi zaten sağ açıkta veya sol açıkta oynayıp topsuz alanda ta geriye kadar gelip ön liberonun, sol bekin oralarda defansa yardım edip kademeye giren ? Veya maç içinde sürekli önde basıp pres yapan ?

yok yahu yok öyle bir şey ,bir kac pozisyonda yapmıştır ancak ..

biz zaten bu yüzden bir türlü düzelemiyoruz..

gio cok iyi,elanoda öyle,joda, yani tek tek bakınca kötü adam diyemezsin hiç birine ama bütün suc orta göbekdeki iki adamdamı ???

gio cok iyi,elanoda öyle,joda, yani tek tek bakınca kötü adam diyemezsin hiç birine ama bütün suc orta göbekdeki iki adamdamı ???

dakka 90, 50 metre top sürüyor dikine. rakip cezasahasından geriye doğru say bakalım 50 metre nereye denk gelicek topla buluşması. dakikaya da ayrıca dikkat et

bireysel olarak takımın geneli iyi, hücum hattı bu genelden daha iyi. takım olamıyoruz ayrı mevzu.

biz körüz zaten

M.Sarp 50.saniyede topu Santos'a çıkarmış olsaydı,şu anda dakika 1 gol 1 ile başlayan süper bir galibiyeti konuşuyor olabilirdik.Ama tren kaçtı.

dos santos a b.k atma bence hiç adam hem defans hem ofans yönüyle çok iyi sürekli geriye yardıma geliyo,pres,top sürüyo,pozisyona giriyo napsın adam daha:rolleyes:

Abi valla bence oynanan futbolun yüzde 90i orta göbekdeki o 2 adamdan kaynaklaniyor.

Gio'nun Sivas'a golü var aha buraya yazıyorum bu maçta patlama yapıcak.

Haydi Gio o güzel futbolunu golle süsleme zamanı geldi.

Musta Sarp-Elano-Gio lu bir ortasaha düzeninde serbest adam rolünde oynamalıdır.

Sol açık oynatılcaksa hiç oynatılmamalı.

Gio'nun asıl yeri sağ forvettir bence orda oynamalı.

sivas'i yenersek medya diyecek ki sivas'in zaten bir iddaa si yoktu her maç +5 maglup oluyorlardi diyecekler buraya yaziyorum SANTOS GOL atacak

Bunu kendide söyledi.Sağ kanadı daha çok seviyorum diye

Öyle zaten Semih.Ters çalımlarlar ve hızıyla içeri katledecek bir oyuncu.Şuan daha %50si bile değil bu performansı o yüzden Keita'dan bile vazgeçerim ben Giovani için çünkü dünyanın en iyilerinden biri olabilecek potansiyel var kendisinde.

Bugün,son haftalarda ki olumlu oyununu devam ettireceğini ve bunu golle süsleyip,şanssızlığını kıracağına inanıyorum.

Ilk golunu atsa bizim icin, geriside gelir.

Geri
Üst Alt