#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

gol atsın demiyorum ama oyuna katılsın ,top alsın ,kanatla top kacırsın..

ama mevcut fiziksel özellikleri ile olacak iş değil...

iyi hoş oyuncu ama resime yukarıdan bakınca takım dişlileri içinde

görev yapacak isim değil heleki 8 milyon euroya hiç değil..

8 milyon Euro :D

malesef vede üzülerek her zaman forumda yazmaya calışıyorum ,

gio dos santos vede onun türevi oyunculardan kurulu bir takımmı olmak istiyoruz yoksa koşan savaşan tempolu bir takımmı arıyoruz..

sorunun cevabı elbet cok önemlidir....

İkisinin karışımı olamaz mı?Çok zor birşey değil.İkinci yarı özellikle çok bunaldığımız son 20 dakika ileride top tutmasını,top sürmesini,topu boş alanlara götürerek oyunu soğutmasını dolayısıyla rakibin direncini kırmasını en çok beklediğim futbolcuydu Gio.Ama bunu yapamadı.

Eleştirilecek en son futbolculardandır. Gio'ya laf yok!

Arkada koşan ve tempolu, ileride de Gio gibi topu aldığında süratli bir şekilde kaleye taşıyacak adamlar arıyoruz :)

bu sizin bizim illisyonumuz ,fizksel yapısı itibarı ile cok zor bir şey...

bu forumda en önce orta sahamız yetersiz diyenlerden birisi olarak

evet orta saha etkisiz sıfır ama hucumcularımız tempo vede süreklilik olarak pek orta gözükmediği için sorunun göbeğinde onlarda yatıyor diyorum..

bana kalsa kewell-jo-elano (satabilirsem) hiç tereddüt etmeden gönderirim gio içinde 3,5 milyon euro önerip bir kuruş yukarıya cıkmam ama bu bana kalırsa vede cahil aklımla yapdığım bir yorum :D

Kalsın bu çocuk bi sene daha büyük futbolcu olur.

bu sizin bizim illisyonumuz ,fizksel yapısı itibarı ile cok zor bir şey...

bu forumda en önce orta sahamız yetersiz diyenlerden birisi olarak

evet orta saha etkisiz sıfır ama hucumcularımız tempo vede süreklilik olarak pek orta gözükmediği için sorunun göbeğinde onlarda yatıyor diyorum..

bana kalsa kewell-jo-elano (satabilirsem) hiç tereddüt etmeden gönderirim gio içinde 3,5 milyon euro önerip bir kuruş yukarıya cıkmam ama bu bana kalırsa vede cahil aklımla yapdığım bir yorum :D

İşte hücumcuların etkinliği de orta sahanın yaptıkları sayesinde artıyor veya azalıyor. Senin orta saha oyuncuların topu kanatlara açabilirse, bugün birkaç kez yaptıkları gibi defansın arkasına doğru top atabilirse Gio-Keita gibi oyuncular bitirir işi.

Messi gelse bu takıma Bu orta sahayla yerlerde sürünür. Barış, Sarp, Ayhan, Topal, Elano 5 lisini Barçaya koy İspanyada 6-12 arası bitirir ligi. Gio ne yapsın bu takımda.

İşte hücumcuların etkinliği de orta sahanın yaptıkları sayesinde artıyor veya azalıyor. Senin orta saha oyuncuların topu kanatlara açabilirse, bugün birkaç kez yaptıkları gibi defansın arkasına doğru top atabilirse Gio-Keita gibi oyuncular bitirir işi.

her ikisi birbirine bağlı olgudur..

yani yok öyle orta göbeğe koyduğun iki oyuncudan bütün yükü cekmesini beklemek ,yok yani dünyanın en cok yıldızlarını barındıran takımda bile böyle bir durum yok zaten futbolu kesik kesik parcalar halinde düşündükce başımıza bu facialar gelecekdir.. yüzde 60 orta saha sıfır yüzde 40 hucumcuların cok pasif..

her ikisi birbirine bağlı olgudur..

yani yok öyle orta göbeğe koyduğun iki oyuncudan bütün yükü cekmesini beklemek ,yok yani dünyanın en cok yıldızlarını barındıran takımda bile böyle bir durum yok zaten futbolu kesik kesik parcalar halinde düşündükce başımıza bu facialar gelecekdir.. yüzde 60 orta saha sıfır yüzde 40 hucumcuların cok pasif..

Bütün yükü çekmesini beklemiyorum tabi ki ama dünya çapında başarılı olmuş takımlara bakarsak hepsinin en sağlam bölgesi orta sahaları. Barça'yı Messi götürüyor diyoruz, ama aynı Messi-Higuain'i olan Arjantin, düzgün bir orta saha sistemi kuramadığından yıldız oyuncularının ayağına bakıyor. Sen orta sahayı sağlam kur, gerisi gelir zaten.

Bütün yükü çekmesini beklemiyorum tabi ki ama dünya çapında başarılı olmuş takımlara bakarsak hepsinin en sağlam bölgesi orta sahaları. Barça'yı Messi götürüyor diyoruz, ama aynı Messi-Higuain'i olan Arjantin, düzgün bir orta saha sistemi kuramadığından yıldız oyuncularının ayağına bakıyor. Sen orta sahayı sağlam kur, gerisi gelir zaten.

Katılıyorum;

Biz şuan 4 3 3 oynamıyoruz 4 0 3 oynuyoruz. Tüm sıkıntı bundan kaynaklanıyor.

Bence çok iyi oynuyor. Kendini buldu bizde. İleride çok etkili toptan kaçmıyor, aktif rol almaktan kaçmıyor, dikine oynuyor ve çoğu zaman beklerin kademelerinede geliyor. Bonservisi alınmalı.

bak üstadım ben 8 aydan beri orta saha diye bas bas bağırıyorum ,bu forumda başka forumda bu konu yüzünden cok hakaretlerede uğradım ,orta sahanın sorununu artık görmeyenin odunla kafasını kırarlar ama madem neşter vurulacak komple olsun bu iş,temposuz oyuncular gitsin,sıradan oyuncular gitsin ..

Bence çok iyi oynuyor. Kendini buldu bizde. İleride çok etkili toptan kaçmıyor, aktif rol almaktan kaçmıyor, dikine oynuyor ve çoğu zaman beklerin kademelerinede geliyor. Bonservisi alınmalı.

Bence de, diyor ya Avea reklamında bakma üçüne beşine al bu kızı diye, aynısı Gio için de geçerli. Bu yaşta bu kadar yetenekli bir oyuncuyu bulmuşsan, kendisi de ok derse alacaksın artık :)

maçtaydım bugün sivasta.maçta bişeyler yapmaya çalışan oyuncuların başındaydı.takım oynamayınca adam ne yapsın

Tek eksiği gol. Onuda bulduğu anda 4-5 kademe birden atlayacak.

bak üstadım ben 8 aydan beri orta saha diye bas bas bağırıyorum ,bu forumda başka forumda bu konu yüzünden cok hakaretlerede uğradım ,orta sahanın sorununu artık görmeyenin odunla kafasını kırarlar ama madem neşter vurulacak komple olsun bu iş,temposuz oyuncular gitsin,sıradan oyuncular gitsin ..

Sonra da sıradan oyuncularla nasıl Avrupa'da başarılı olacaz deyip yönetimi eleştirirsiniz.Bizim taraftarımız garip,hakikaten çok enteresan bir taraftarımız var.

bu konudaki yorumları meşhur 7 de 7 topikleri ile aynı kategoride sayıyorum ,

keza ikinci yarının başlaması ile döküldükce döküldük , 10lar 9-8-7 oldu ama değişen bir şey olmadı aynen futbolcularda öyle önceleri mustafa sarpa laf edenler linc edilirdii,elano büyük futbolcu ,jo zımba gibi şutlar atardı,şimdi döküle döküle gioya kadar geldi iş bakalım o nekadar idare edecek ...

Pasmı veriyorlar Gio'ya sorarım size.

Geri
Üst Alt