#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Keita satılıp yerine monte edilebilir ya da forvet arkasıda çok iş yapar bu çocuk.

Rijkaard seni büyük futbolcu yapacak gelecek sezon Dos Santos show olacak

Gio cok büyük yetenek bonservisi alinir insallah

Stil olarak Robben'e de benziyor.

Alınmasına gerek yok.Sağda keita solda arda ideal 11 dedir.O paraya orta saha almalıyız.

Arda gidecektir büyük ihtimalle.En hayırlısı da gitmesi olacaktır.Onun için Gio alınmalı.

Arda nereye gidiyor yahu ?

Ne demek nereye gidiyor?Burada kalıp yerinde saymaya devam mı etsin?Medyanın,bazı kesim taraftarların ağzına sakız olmaya devam mı etsin?Yaşı oldu 23.Gitsin kurtarsın kendisini buradan.

Abi buraların içinden çıkıpta burayı kötüleme mantığı da beni benden alıyor.Ben amcanın bir sözü vardır bilir misin yiğen ?

" Büyük güç büyük sorumluluk getirir " or

" with great power comes great responsibility " oder

" Mit großer Macht kommt große Verantwortung "

:D

Abi buraların içinden çıkıpta burayı kötüleme mantığı da beni benden alıyor.Ben amcanın bir sözü vardır bilir misin yiğen ?

" Büyük güç büyük sorumluluk getirir " or

" with great power comes great responsibility " oder

" Mit großer Macht kommt große Verantwortung "

:D

Arda kendisi diyor 4-4-2 nedir milli takımda öğrendim diye.Nasıl kötülemeyelim?Doğru düzgün futbolcu çıkmıyor,çıkanların da aldıkları eğitim yarım yamalak.Ouvvvv süper bir yerde yaşıyoruz diye kendimizi mi kandıralım?Bir burada yetişen Türk futbolculara bak bir de Almanya'da yetişen Türklere o zaman ne kadar müthiş! bir futbol ülkesi olduğumuzu anlarsın Murat.

Arda daha ne başardı da kötülüyor abi Türkiye'yi ? Daha kanıtlaması,ispat etmesi gereken çok şey var.Şuan Avrupa'ya gitmesi demek pes etmesi anlamına gelir.Ben Türkiye ahım şahım bir yer demedim ki,sadece Arda henüz ne yaptı diyorum.

bundan bir kac ay önce forumdaki futbol cahillerine, Dos Santos 2 yildi 10 resmi mac oynadi dedim en az 2,3 aya ihtiyaci var dedim o zamanlar herkes, bu adam fos dediler, ise yaramaz dediler, o arkadaslar nerde?

bundan bir kac ay önce forumdaki futbol cahillerine, Dos Santos 2 yildi 10 resmi mac oynadi dedim en az 2,3 aya ihtiyaci var dedim o zamanlar herkes, bu adam fos dediler, ise yaramaz dediler, o arkadaslar nerde?

Buradayım hala diyorum fazla abartıyorsunuz bu adamı . Oyun tarzı güzel ama bir Arda değil , bir Keıta değil .

Barça Gio'nun üzerinde hazırken sıkça dursaydı 2. Messi'leri olabilirdi. Benzer tarzda oyuncular çünkü. Ama takımda kalan isim Krkiç olunca gittikçe düşüşe geçti Gio genç yaşta.

Ne messisi yahu. :D

Gio stili itibariyle açık alanda etkili bir oyuncudur ama bu abartılacak bir özellik değil.Dünyada bu tarz çok oyuncu var.

Ne messisi yahu. :D

Gio stili itibariyle açık alanda etkili bir oyuncudur ama bu abartılacak bir özellik değil.Dünyada bu tarz çok oyuncu var.

Gio'yu yıllardır tanıyan insanlar senin şu kesin görüşlü yorumunu gördükten sonra ne düşünüyorlardır acaba. Çok merak ediyorum. Tahmin yürütecek olursam kahkaha atıyorlardır.

Gio iyi bir hazırlık dönemi geçirirse gelecek sezon olağanüstü bir patlama gerçekleştirebilir.. potansiyeli çok yüksek bir oyuncu , takımda kalıp kalmamalı diye tartışmamalıyız bile..

Geri
Üst Alt