#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Gio'yu yıllardır tanıyan insanlar senin şu kesin görüşlü yorumunu gördükten sonra ne düşünüyorlardır acaba. Çok merak ediyorum. Tahmin yürütecek olursam kahkaha atıyorlardır.

Dos santos hangi maçlarda etkiliydi?

Mesela kasımpaşa kasımpaşa ofansiy oynuyordu.Trabzonspor maçında iyiydi keza trabzon yine ofansifti.Mesela ankaragücü maçında neden iyi dğeildi?Çünkü savunma yaptı ankaragücü.

Dar alanda adam geçmeyi bilmiyor işte dos santos ve etkili değil.Tabi boş alanda top sürmesi adam geçmesi sadece Messiyi andırır messi yapmaz

tam bitirici paslar ve şutlar yok.5 hafta sonra tam hazır hale gelir.:D.dünya kupasında fiyatını 5 e katlar.

Şu adamı bile eleştiriyorsunuz ne diyeyim size.Sahada kendini parçalıyor çocuk bir şeyler vermek için.Yarım sezonda bir oyuncu takıma nasıl alışsın

Tamam yine kapanan bir takım değil.Fenerbahçe savunma yaptı gibi gözüksede anadolu takımları tarzında en geride oyunu kabul etmedi baskı kuramadık.Tipik anadolu takımı kapanmasıyla oynayan takımlara karşı gio mutlaka zorlanıyor.

İlk oynadığı maçları hatırlayın mesela yine.

Eskişehir maçında yaptırdığı penaltıyı izle o zaman Onur. Dar alanda nasıl çalım atılır gör.

En etkisiz yanı şutları diyen kişiler azınlıkta medyamızda. Asıl komedide burada başlıyor. En önemli özelliklerinden biri son vuruşları olduğunu onu az çok izleyenler biliyor zaten. Fazla süre alamadığı Tottenham'da bile Shaktar'a harika bir gol atmıştı uzaktan.

Gio calim atma konusunda bekledigim kadar etkili degil su ana kadar. Sanirim kendine güvenmiyor. Aslinda dogal birsey. Cocuk kac aydir top kosturmamis, yeni takima gelmis heycanli ve iyi performans gösteremezse gönderilecek.

Benim bekledigim Gio macta rakibe en az 2 sari kart göstertecek bir Gio. Topu ayagina aldigi zaman cesitli calimmlari deneyecek bir Gio.

Simdiye kadar genellikle hizini kullanarak adam gecti Gio.

Ama dedigim gibi, biraz kendini güvenmeye baslassin cok daha iyi bir Gio izleriz diye tahmin ediyorum. Seneye sezon öncesi hazirlik kampinda takimla calissin,alissin ve en önemlisi de kafasi rahat olsun cok daha iyi olacaktir kendisi.

Eskişehir maçında yaptırdığı penaltıyı izle o zaman Onur. Dar alanda nasıl çalım atılır gör.

Aydınında öyle çalımları var şu estonya takımımıydı unuttum ismini herneyse işte.

Ben genel olarak söylüyorum.Mesela bir Ardayı alanzinhoyu keitayı izlediğinizde anlıyorsunuz farkı.

Hem gioyu istemememin bir sebebide orta sahada barış sarp varken

Arda keita gio dan briinin yedek oturacak olması saçmalık bu.

Aydınında öyle çalımları var şu estonya takımımıydı unuttum ismini herneyse işte.

Ben genel olarak söylüyorum.Mesela bir Ardayı alanzinhoyu keitayı izlediğinizde anlıyorsunuz farkı.

Hem gioyu istemememin bir sebebide orta sahada barış sarp varken

Arda keita gio dan briinin yedek oturacak olması saçmalık bu.

Aydın kötü oyuncu değildi hocam. Sadece özgüven sorunu yaşıyordu.

Gio'nun oyun disiplini ve zekası Keita'dan üstün.

(Amaç Keita'yı kötülemek asla değil)

Benim bekledigim Gio macta rakibe en az 2 sari kart göstertecek bir Gio. Topu ayagina aldigi zaman cesitli calimmlari deneyecek bir Gio.

Nasıl çeşitli çalım renkdaş şöylemi;

hagi2.gif

Yoksa böylemi;

lincoln.gif

:D

Giovani'nin gol kaçırmasının nedeni bitiricilik özelliğinin olmaması değil, topu direk dibine, yani kalecinin uzanamayacağı köşeye göndererek gol yapmak istemesi. O şutlardan bir/birkaçı gol olmuş olsa ''vay be, ne gol attı adam'' denilip göklere çıkarılacak belkide :)

Giovani'nin gol kaçırmasının nedeni bitiricilik özelliğinin olmaması değil, topu direk dibine, yani kalecinin uzanamayacağı köşeye göndererek gol yapmak istemesi. O şutlardan bir/birkaçı gol olmuş olsa ''vay be, ne gol attı adam'' denilip göklere çıkarılacak belkide :)

Bende dikkat ettim hep direk dibine vurmaya çalışıyor.Fantaziye kaçmasa şimdiye ligde 4,5 rahat golü vardı sanırım bu davranışının sebebide kendini kanıtlama isteği ama ben vuruş tekniğini falan beğeniyorum.

Gio'nun oyun disiplini ve zekası Keita'dan üstün.

(Amaç Keita'yı kötülemek asla değil)

Haklisin renktas ama Keita topu ayaginda iyi tutuyor ve fizik gucu Dos Santos'a bakarak daha iyi.. mesala Atletico - Galatasaray macin'da bire bir mucadelerde Santos baya bi zorlandi.

Haklisin renktas ama Keita topu ayaginda iyi tutuyor ve fizik gucu Dos Santos'a bakarak daha iyi.. mesala Atletico - Galatasaray macin'da bire bir mucadelerde Santos baya bi zorlandi.

O maçta Gio hazır değildi ki ama.Şimdiki haliyle o maçta çok daha iyi oynardı.

O maçta Gio hazır değildi ki ama.Şimdiki haliyle o maçta çok daha iyi oynardı.

Dogrusun ama Gio driplinklerde etkili. ama normal ikilii mucadelede Keita daha guclu ve topu daha iyi sakliyor. Santos zaten iyi bi futbolcu ve takimimiza daha cok katkilari olacak umarim

Geri
Üst Alt