#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Buradayım hala diyorum fazla abartıyorsunuz bu adamı . Oyun tarzı güzel ama bir Arda değil , bir Keıta değil .

Benim gözümde gio keita'dan çok daha kaliteli ve disiplinli bi futbolcu !!! keita gitsin diye demiyorum keita'nın tadı başka :D gio gerçek performansına ulaştığında keita'yı cebinden çıkarır ;)

Benim gözümde gio keita'dan çok daha kaliteli ve disiplinli bi futbolcu !!! keita gitsin diye demiyorum keita'nın tadı başka :D gio gerçek performansına ulaştığında keita'yı cebinden çıkarır ;)

katiliyorum...

bu cocuk performansinin daha yüzde 50 sinde.

1 sene boyunca dogru düzgü futbol oynamamis bir cocuk

bizim takimda 10 maca cikti su son haftalarda neill ile en istekli ve en iyilerinden.

formuna girsin vallaha kendi basina dagitir bizim ligi.

ayrica fizigi zayif diyenler oldu ama adami düsüremiyorlar.

katiliyorum...

bu cocuk performansinin daha yüzde 50 sinde.

1 sene boyunca dogru düzgü futbol oynamamis bir cocuk

bizim takimda 10 maca cikti su son haftalarda neill ile en istekli ve en iyilerinden.

formuna girsin vallaha kendi basina dagitir bizim ligi.

ayrica fizigi zayif diyenler oldu ama adami düsüremiyorlar.

Renktaş ne yüzde 50'si bana göre daha yüzde 30-35 değil !!! kim diyor fiziği yetersiz diye :D song bile onu faul yaparak durdurabildi :D . Zaten bizde kalmayı çok istiyor !!! bonservisi alınsın kafası rahatlasın. Seneye bi kamp görsün güzelce kondisyon idmanları yesin o zaman gerçek gio'yu izlemeye başlarız ;)

Bugunku macta da fena degilde ama onmeli olan 90 dakika oynamasi duzenli olarak

kötüydü alınmasına gerek görmüyorum zaten.

Bence gayet iyi oynadı Giovani. Neill'e yaptığı asiste güzeldi.

Kalmak isteyen bir oyuncunun böyle bir maçta çok çok daha iyi oynaması gerekir.Top ayağındayken etkili olduğu açık ancak maç içinde çok fazla kayboluyor.

Her geçen gün biraz daha üstüne koyuyor futbolunun. Gelecek sezon Aslantepe'de izlemek ayrı bir keyif olacak Gio'yu.

Kalmak isteyen bir oyuncunun böyle bir maçta çok çok daha iyi oynaması gerekir.Top ayağındayken etkili olduğu açık ancak maç içinde çok fazla kayboluyor.

Pas vermiyorlar ki Gio'ya yoksa topla buluştuğunda çok etkili işler yapıyor kerata.

Geri
Üst Alt