#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Maç içerisinde saman alevi gibi parlayıp sönüyor diyen arkadaşlara söylüyorum siz gio'nun yaptığı boş koşuları hiç görmüyor musunuz? Peki önüne top atılıyor mu bu koşularında? Tabiki hayır sağolsun caner sol kanattan keitaya ya da baroşa atıyor topu şişirip bindirme yapan gioyu gören yok ki. Ahh ahh takımımızdaki kulis biraz da bu çocuktan yana olsa şimdi herkes yağlandıra ballandıra anlatırdı.

Valla insanları anlamıyorum, böyle çocuğu mumla ararsınız gidince, bknz: ribery

Yönetim Gio'yu almaz ya da alamazsa bu takıma Ribery faciasından daha büyüğünü yaşatmış olur. Bu ihanettir. Taraftar ikinci ihaneti kabullenmez.

Daha ötesi yok.

Dar alanda etkili olmayı öğrenmesi lazım.

Gio ribery felan olamaz abartmayın.

neden ? bundan sonra artik riberyden iyi bir futbolcu cikmayacakmi bu dünyada?

kusura bakma ama sen abartma :)

gio 20 yasinda ribery`yi 20 yasindayken metzlilerden baskasi tanimiyordu ;)

demek bu cocukta potansiyel var ve ondan iyisi bile olabilir.,

Ayrıca ben Ribery ' nin çok abartıldığını düşünüyorum. Oynayacağı en iyi takım Münih ' tir. Madrid ' de falan kadroya giremez .

Gio ribery felan olamaz abartmayın.

Niye olmasın ?? Ribery ilk geldiğinde bu adamdan olsa olsa Çarlistom biberi olur deniliyordu,ancak Anelkanın bonusu olur deniliyordu şimdi adamın piyasasına bak...

Giovani Dos Santos çok kaliteli bir oyuncu,Galatasaray için tek dezavatajı Güney Amerikalı olması onun haricinde bir dezavantaj görmüyorum

kıyaslama yapamam ama bir kaç yıl içinde avrupada adını tekrar tekrar duyuracak gio . geç kalmadan almalıyız bonservisini. dışarıdan alacağımız adam gerek yaşı gerekse kalitesiyle ondan üstün olmayacaktr zaten

Niye olmasın ?? Ribery ilk geldiğinde bu adamdan olsa olsa Çarlistom biberi olur deniliyordu,ancak Anelkanın bonusu olur deniliyordu şimdi adamın piyasasına bak...

Giovani Dos Santos çok kaliteli bir oyuncu,Galatasaray için tek dezavatajı Güney Amerikalı olması onun haricinde bir dezavantaj görmüyorum

Ribery tanınmadığı için türkiyede böyle deniyordu.Maldonada 10 numara adamdı ilk geldiğinde türk basınına göre.

Dar alanda etkili olmayı öğrenmesi lazım.

Kasımpaşa'da geniş alan buldu ondan iyi oynadı dediniz, ondan sonra ki maçlarda da etkili olmaya başladı bu sefer gene dar alanda etkili olmayı öğrenmesi lazım diyorsunuz. Dar alanda da etkili bu adam sen merak etme. Fenerbahçe maçında kaç kere sağdan o kadar kişi varken bile yardırıp pozisyon oluşturdu Giovani. Keza diğer maçlarda da öyle.

Dar alan falan değil bu adamın de-marke halde topla buluşması lazım.Giovani'den rakibe sırtına yaslayıp,dönüp çalım atmasını isterseniz en fazla bunu oynar.Onun dışında iyi bir organizasyonunuz varsa,iyi pas yaparsanız,oyunun yönünü çabuk ve zamanında değiştirecek adamınız varsa Giovani topu alır,rakibin üstüne gider.Tak tak çalımlarını atar.Zaten bu yüzden seneye Rıjkaard Giovani sağ forvet oynarsa sol içi mutlaka ama mutlaka Elano'yu koyacaktır.

Kasımpaşa'da geniş alan buldu ondan iyi oynadı dediniz, ondan sonra ki maçlarda da etkili olmaya başladı bu sefer gene dar alanda etkili olmayı öğrenmesi lazım diyorsunuz. Dar alanda da etkili bu adam sen merak etme. Fenerbahçe maçında kaç kere sağdan o kadar kişi varken bile yardırıp pozisyon oluşturdu Giovani. Keza diğer maçlarda da öyle.

Dar alanda arda ve keita kadar etkili olmadığını göremiyorsan tartışmanın anlamı yok.

Takimda en iyi ayaga oynayan adam oldugunu...

Ligin en hizli adami oldugunu...

Defansa da yardim ettigini...

biliyor musunuz?

Geri
Üst Alt