#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Videoyu koyduğun iyi oldu diziyi unutmuştum. :D

Ayrıca aydının sorunu yetenekten ziyade istikrarda.Yoksa iyi oynadığı zaman aydın gio kadar etkili oyuncu olabiliyor.

Videoyu koyduğun iyi oldu diziyi unutmuştum. :D

Ayrıca aydının sorunu yetenekten ziyade istikrarda.Yoksa iyi oynadığı zaman aydın gio kadar etkili oyuncu olabiliyor.

Aydin'in kotu bir futbolcu oldugunu kanitlamak icin cikip ilk Natenya macinda ben mi oynayayim uzerimdeki 90 kiloyla :) Aydin'la Florya hali sahasinda top oynadim cocukken, zerre ilerleme kaydetmemis. Her daim hizli fakat ruhsuz bir kazmaydi. Hiz mi akil mi dersen, 987688978 kez akil derim.

Aydin'in kotu bir futbolcu oldugunu kanitlamak icin cikip ilk Natenya macinda ben mi oynayayim uzerimdeki 90 kiloyla :) Aydin'la Florya hali sahasinda top oynadim cocukken, zerre ilerleme kaydetmemis. Her daim hizli fakat ruhsuz bir kazmaydi. Hiz mi akil mi dersen, 987688978 kez akil derim.

Dos santosunda gelişim gösterdiği söylenemez 17 yaşında parladığı zamandan beri.Hatta düşüşe geçmiş bir oyuncuydu.

Dos santosunda gelişim gösterdiği söylenemez 17 yaşında parladığı zamandan beri.Hatta düşüşe geçmiş bir oyuncuydu.

18 yaşında Barcelona A takımda oynamaya başladı Giovani. Sonra 2 sene boyunca ayağına neredeyse top gelmedi. Sen oynamayan adamın sürekli geliştiğini gördün mü ?

Ayrıca Elano bitti şimdi sıra Giovani'ye mi geldi ? :)

Dogru, fakat Dos Santos patlamaya hazir bir bomba. Bunu izleyen herkezin cok rahat gormesi gerekir. Birde Dos Santos kim ne derse desin aslinda cikista bir oyuncu. Barcelona'dan orta sira bir Ingiltere takimina gitti, oradan Avrupa fatihine geldi ;) Aydin ise maglum yere.

Messi küçükken ozamanlarda böyle bacaksızdı.Barcelona halısahasında maç yapıyorduk.Veledin boyu hiç aşama kaydedemedi.Bi ara maç oynarken karşıdan esmer kavruk bir adam geliyor kim?Frank Rijkaard.dedi Messi seni çok beğendim bizim takıma alacam.Ben benide takımına alır sanıyordum ama hayal kırıklığına uğradım ve ozamandan sonra futbola küstüm ama şunu çok iyi idrak ettimki I know this game.

Gio nun yeteneği tartışılmaz ama biraz uyum sorunu yaşıyor alıştığı zaman ligi sallıycak.Çocuk topla adeta bi uçak gibi süratli.

18 yaşında Barcelona A takımda oynamaya başladı Giovani. Sonra 2 sene boyunca ayağına neredeyse top gelmedi. Sen oynamayan adamın sürekli geliştiğini gördün mü ?

Ayrıca Elano bitti şimdi sıra Giovani'ye mi geldi ? :)

Mesele o değil giodan yeni messi ribery olmasını bekliyor bazıları ben buna karşıyım.

Gio Arda´dan yetenekli bir oyuncu değil Ne Messi , Riberysi ?

Valla Giovani Dos Santos'u almazsak zaten bu saatten sonra genç yabancı yetenek falan almayız...

Bu adamı almazsak kimi alıcaz daha,daha yetenekli bir genç bulmak çok zor

Valla Giovani Dos Santos'u almazsak zaten bu saatten sonra genç yabancı yetenek falan almayız...

Bu adamı almazsak kimi alıcaz daha,daha yetenekli bir genç bulmak çok zor

yahu hem yetenekli hemde çok mücadele eden bi oyuncu,hani yetenekli ama koşmuyor falan diye laf atamazlar kendisine,defansa bile sürekli yardım halinde

yahu hem yetenekli hemde çok mücadele eden bi oyuncu,hani yetenekli ama koşmuyor falan diye laf atamazlar kendisine,defansa bile sürekli yardım halinde

+1905

Ayrıca ben Galatasaraya bu yaşta böyle yetenekli yabancı geldiğini hatırlamıyorum.Defansa yardım etmeside ayrıca önemli bence.

Bu adam Galatasaray'a alınmalı, Galatasaray formasını yakıştırdığım nadir yabancılardan biri. Mücadeleci ve futbol terbiyesi yeterince gelişmiş bir oyuncu. Biraz daha fizik kazandığı zaman, yeteneği ile Türkiye'yi sallayacaktır.Popescu, Taffarel, Mondragon, Hagi, Nonda, Neil, Lincoln, Baros, Kewell de diğerleri...

Geri
Üst Alt