#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Ah be Santos o golü atsan şampiyonluk maçına çıkacaktık şimdi.

Forumda bir yerde daha görmüştüm ama bir daha söylemekte fayda var.

FIFA WC 2010 resmi sitesinde dünya kupasında oynayacak en yetenekli genç oyuncular arasında kendisi;

FIFA.com

Almamız gerektiğini söyleyen var mı hala.? :o

4-3-3 oynayacaksam tek santrforlu oynayacaksam Gio'yu almazdım. sol ve sagdaki adamların topsuz oyunu gol sezgisi, son vurusu olmalı, Kewell, deivid gibi.

Gio'da gol sezgisi yok, dogru yerlere gitmiyor gol için. Bu yuzden keita orta yapıtıgında bir tek baros oluyor içeride, gio cogunlukla alakasız bir yerde oluyo bu sırada. Kewell da topsuz oyun forvet ozellikleri vardı.

gio keita ve arda ile oynarsak baros daha cok yalnız kalır.

Sol acık/forvet oynacaka adamın R.Babel gibi Kewell gibi Roben gibi, Sag acık/forvet oynayacak olanın C.delgado Govou gibi bitirici ozelliklerinin iyi olması gerekir.

ahaha Onur sus tamam sus :asd: söyleyecek lafın yok saçmalıyorsun skora göre bari maçı izle arkadaş :asd:

Alınmasa da pek üzülmem. 5,5 milyon Euro çok.

Maliyeti yüksek ama o kısmı bizi ilgilendirmez alınmalı bence

ben yanlıs macmı izledim?bence iyidi

Yönetimin kararı. Alınabilir ama maliyeti düşük olsa daha iyi olurdu.

İngiltere 2. liginde oynayamayan adama 8 mn euro veren taraftar saf olmuyorsa ben saf olayım. :o

Ya hiç mi takip etmedin sen bu Gio ne yapmış İngiltere'de diye ?

İngiltere'ye gitmiş ve şans bulamamış, çoğu maç yedek beklemiş ve oynatılmamış. Sonra kiralanmış İpswich Town'a. Orada da çok iyi oynayarak taraftarların gözdesi haline gelmiş. Sonra gene Tottenham'a gitmiş, gene beklediği şansları bulamamış.

Ama gelmiş sen 2.ligte bile oynayamamış bir adam diyorsun Gio'ya. Yuh diyorum ben de sana bu kadar da olmaz ki ya ! Nesin sen anlamadım ki yabancı oyunculara karşı neden bu kadar antipatik tavırlar sergiliyorsun ? Onlar ne yaptı sana bizim bilmediğimiz ?

Kendi cebinizden çıkıyor sanki transfer parası. Ne insanlar varya.

Geri
Üst Alt