#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Kewell'ın da gittiğini göz önünde bulundurursak Gio kesinlikle kalmalı takımda.

Seneye takıma daha iyi adapte olup çok daha başarılı bir performans sergileyeceğini düşünüyorum ben.

Solda Arda Sağda Keita.Dos santosa gerek yok.

Alınsın artık ya bari Giovani alınsın. Sisteme uyan, genç, kaliteli ve potansiyeli büyük bir oyuncu elimize bu fırsat gelmiş almamak olmaz. İnşallah yönetim alır.

Yönetim umarım bu kadar potansiyelli bir adamı kaçırmak gibi bir hata yapmaz.

yahu tamam alalimda nerde oynayacak bu adam sagda keita var solda oynayamiyor peki nerde oynayacak

yahu tamam alalimda nerde oynayacak bu adam sagda keita var solda oynayamiyor peki nerde oynayacak

Alalım da görürsün nerede oynayacağını. Şu şanssızlığını üstünden atarsa, iyi bir hazırlık dönemi geçirirse ve form tutmaya başlarsa Keita'yı da Arda'yı da kesebilir. Hem Arda %99 seneye gidecek gibi bir izlenim var. O kanatta Arda'nın boşluğunu doldurmak için 8 M € değil, 15 M € gibi bir fiyatı gözden çıkarman gerekiyor. Biraz geleceğe de yatırım olacak Giovani bu sebepten ötürü. Zaten dediğim gibi kendisi 21 yaşında ve hala gelişmeye açık, şu haliyle bile çok kaliteli birisi.

Giovani alınmalı hem de hemen, çünkü 1 ay içerisinde fiyatını 2'ye katlayacak gibi duruyor.

Kalmaz ise kafamızı ileride yine taşlara vuracağız. Ama yine iş işten geçmiş olacak maalesef. Alınmalı artık bu adam. Dünya kupasında harikalar yapacak. Mutlaka, ama mutlaka alınmalı.

Alalım da görürsün nerede oynayacağını. Şu şanssızlığını üstünden atarsa, iyi bir hazırlık dönemi geçirirse ve form tutmaya başlarsa Keita'yı da Arda'yı da kesebilir. Hem Arda %99 seneye gidecek gibi bir izlenim var. O kanatta Arda'nın boşluğunu doldurmak için 8 M € değil, 15 M € gibi bir fiyatı gözden çıkarman gerekiyor. Biraz geleceğe de yatırım olacak Giovani bu sebepten ötürü. Zaten dediğim gibi kendisi 21 yaşında ve hala gelişmeye açık, şu haliyle bile çok kaliteli birisi.

@Cem senin sorununu çözdüm.

Oyunculardan beklentilerin (elano dos santos vs) gerçek performanslarını görmeni engelliyor hep boş birbeklenti içindesin.Dos santos şu zamana kadar ne verdi?90 dakika içinde bi iki iyi hareket yapması mı potansiyel?3 senedir tutunamaması mı?Dos santos patlaması beklenip patlayamayan bir milyon futbolcudan biri.Bu yaştan sonrada bişey olmaz.

Oyunculardan beklentilerin (elano dos santos vs) gerçek performanslarını görmeni engelliyor hep boş birbeklenti içindesin.Dos santos şu zamana kadar ne verdi?90 dakika içinde bi iki iyi hareket yapması mı potansiyel?3 senedir tutunamaması mı?Dos santos patlaması beklenip patlayamayan bir milyon futbolcudan biri.Bu yaştan sonrada bişey olmaz.

Bunu okudum ya

OHA!

demek istiyorum

:o

dasdasdas hahaha yok artık ya :2aloh1:

İyi güldüm sabah sabah :D

santos a bi alışamadım zaten yha bide Arda gtmicek yha onn için gönderiyolar bnce yoksa Arda nın bonserwisiyle alcaklardı Santosu

Bunu okudum ya

OHA!

demek istiyorum

:o

21 yaşına kadar oyuncunun ne yapabildiği özellikleri bellidir.Aşırı bir gelişim olmaz.Messi,Ronaldo 21 yaşındayken serdar özkan gibi değildi mesela.Dos santos zaten ileri değil geri giden bir oyuncu üstelik.

21 yaşına kadar oyuncunun ne yapabildiği özellikleri bellidir.Aşırı bir gelişim olmaz.Messi,Ronaldo 21 yaşındayken serdar özkan gibi değildi mesela.Dos santos zaten ileri değil geri giden bir oyuncu üstelik.

Tamam Onur tamam fazla kasma

peki santos solda oynuyor mu hayir sagda oynuyor ortada oynayamiyor keita solda oynayamiyor ortada oynayamiyor sagda oynuyor o zaman ikisinden birisi

Keita ile arasında bir seçim yapmam gerekse hiç düşünmeden Keita'yı seçerdim.

Geri
Üst Alt