#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Ulan boş konuşan sensin 20 yaşındaki futbolcuya bu yaştan sonra birşey olmaz diyen sensin

Hala konuşuyor adam

Fazla fm oynamayın.Ben oyununda fazla bi gelişme olmayacağını söylüüyorum yeni yetenekler eklenmeyecek bu adama.Bu arada 21 yaşında.

Anlamıyor musunuz, yonetim su an için Gio'yu alması mantıksız. Cunku bugun için Gio'nun alınmasının tek yolu opsiyon maddesinin isletilmesi yani 6 ya da 7m pound verilmesi (8m euro yani)

Gio için Tottenham su an için pazarlık dahi yapmaz. DK'yı bekler. Cok istiyorsan opsiyonu kullan der.

Tottenham acısından DK'yı beklemek mantıklı ya parlarsa diye. Bizim acımızdan ise, maliyet olarak 4-5m eurodan fazla verilmemeli. Cunku sol acıkta verimsiz, sag acıkta ancak yedek oynayacak, forvet arkası baglantı saglam da bence basarılı cunku hızlı ve ani yon degistirebiliyor. Yani ilk 11 oyuncusu degil suy an için ama onemli bir rotasyon oyuncusu ve gelecege yatırım.

Bu sartlarda DK sonrasını beklemek lazım, palarsa da satacak Tottenham, parlamazsa da degisen fiyatı olacak. Kadro da falan dusundukleri yok. Bence parlamaz, Meksila sanslı bir grupta 2.bitirip 2. turu gorur o kadar ama..

DK sonrası olası talipleri o kadar cok olmayacaktır. La liga'nın ciddi kulupleri ilgilenmiyor. EPL'de zaten iyi bir gecmisi yok. Meksika eko.krizde. Tottenham ya bir yıl daha bir kulube kiralar ama bence artık bundan da vazgececekler. Cunku sozlesmesi bitiyor Tottenham'la 2 yıl sonra. Sozlesmsinin dolmasına 1 yıl kalmıs topcuya fiyat cekemezsin sonra.

Bu yuzden eger DK'da parlamazsa, Tottenham ya Gio'yla sozlesme uzatır. Ki Gio olsam asla uzatmazdım. Uzatmazsa kiralamak yerine satmayı tercih eder Tottenham. Tek amacı da para olur. Arap kulupleri Ruslar dısında o fiyatlara cıkacak musteri yok. Burada oyuncunun tavrı onemli, araplara ya da ruslara gitmrk istemiyorum derse, 1 eylule kadar Gio'yu ortalama bir fiyattan satmak zorunda kalır. Ya da riske girerek bir yılda uyduruk bir takıma kiralar ve 2011 yazında son kozunu oynar Tottenham. Hepsi bu.

Takımın ihtiyacı acısından yabancı kaleci ya da stoper transferi bile daha fazla toplam fayda saglar.

Yav niye bir yabancı alınırken direk 11 oyuncusu olarak düşünüyoruz.TFF +2yi süs olarak koymadı.

8.6milyon sterlin mi :eek:

Alınmasın bonservisi. Yemin ediyorum bu medya ve taraftarla futbol hayatı biter Gio'nun.

Bu çocuğu da bitirmek istiyorlar.

Caner geri gitti.

Kewell gidiyor.

Onca asılsız habere rağmen kalacağına eminim.

Geri
Üst Alt