#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Dos santos dar alanda etkiliyse Arda ne oluyor?

Bak yukarıda da yazdım. Oyuncuların farklı meziyetlerinin olması takımın hücum gücü açısından çok önemlidir. Ben ikisini kıyaslamam, aynı takımın oyuncuları. Arda dar alanda iş yapar, oyun zekası daha iyidir. Giovani geniş alanda iyi dripling atar, dikine kaleye doğru topla hızlanır. İçeri girmeyi sever. Takımdaki oyuncuların farklı özellikler olması her zaman iyidir. Giovani'nin çok çok önemli bir özelliği var. Bu yüzden ekstra bir yetenek diyorum.

Yahu dar alanda ne yapmasını bekliyorsunuz anlamıyorum. Dar alanda adam her zaman en doğrusunu yapıyor, arkadaşına pas veriyor. Total futbol, ayağa futbol diye ağlarsınız adamın dar alanda en doğru hareketini eleştirirsiniz.

Yahu dar alanda ne yapmasını bekliyorsunuz anlamıyorum. Dar alanda adam her zaman en doğrusunu yapıyor, arkadaşına pas veriyor. Total futbol, ayağa futbol diye ağlarsınız adamın dar alanda en doğru hareketini eleştirirsiniz.

diorumya arda keita gibi ayni adama 5 kere calim atinca tatmin oluyor taraftar:)

Forumdakilere de oyuncu beğendiremiyoruz. 3-4 sene önce Carrusca'larla İnamoto'larla oynuyorduk şimdi Giovani Dos Santos'u beğenmiyorsunuz.

Burası da kesinlikle doğru, mesela Giovani bu esnada pası düşünür. Ama Türk futbolcu zor da olsa çalım denemeye kalkar. Burak gibi. Çünkü küçükken ona öyle öğretilir. Pas futbolu isteyen adamların 8 hafta önce Elano'nun topu Arda'nın ayağının içine oturtmasına heyecanlanırlar, fakat aynı kişi topu isabetsiz gönderdiğinde topu şişiriyor olur. Pas futbolunu oynuyorsan oyunun yönünü hızlı değiştirerek pasları daha seri yapacaksın, daha seri rakip kaleye gideceksin. Servet'li dönemde o pasları hep iki stoper arasında yapıyorduk mesela.

taraftar secimmi kazanacak ne isminin pesinden kosacak? bir karisiklik olmus heralde:)

Messi'yi beğenmez tabi, 4 tane golü bende yesem bende beğenmem. :)

Bu çocuk gerçekten takımda oynayan diğer hücum oyuncularından farklı. Topla birlikte 40-50 m koşup daha sonra şut çeken başka bir oyuncu görmedim mesela. Çok çevik bir oyuncu Giovani.

Ne Gio'ymuş arkadaş, vay be. İnşallah alırız da yönetim gider. Adnan Öztürk + Peter Kenyon falan güzel işler çıkartır Galatasaray'da.

Süper yetenek demiyorum ancak bizde ilk 11 oynayacak yeteneği var. Bonservisi alınmazsa ondan daha iyi kanat oyuncusu isterim benzer tarzda.

Geri
Üst Alt