#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Hala makul bir rakamda anlaşılabilirse Gio'nun alınmasından yanayım.

Ben takımın her bölgesine süper yıldızlar transfer edilmeli demiyorum ki.

Ancak mesela Semih'i, Halil'i (biliyorum bonservisleri yok), Gio'yu vs. beğenmeyenleri anlayamıyorum.

Olmaz olmaz demeyin. Jô geldi diye sevindik, adam sakatlandı kaç maç forvetsiz kaldık. Baros bir sakatlandı kaç ay forma giyemedi. En önemli dönemimizde Kewell çok formdayken (ilk yarı), bir sakatlandı bir daha forma giyemedi bile.

Şimdi kim bana Keita'nın, Arda'nın böyle bir sakatlık yaşayamayacağının garantisini verebilir?

Keita sakatlanırsa ve en az 1-2 ay sahalardan uzak kalırsa kim oynayacak. Serdar Özkan mı? Aydın Yılmaz mı? İki kıyamet. Evet bunlarda alternatifimiz ama bunları kupa maçlarında, veya maçlarda son 15-20 dakika oyuncuları olarak düşünün. Arda-Gio-Keita üçlüsünü değiştirerek oynatırsın. Hem kondisyon açısından üç futbolcu içinde iyi olur. Hemde mesela Keita kart cezalısı durumuna düştü, çok önemli bir Avrupa kupası maçı. Elbette Serdar Özkan'a laf atmıyorum ama Gio'yu bin kere tercih ederim.

Forvette de böyle. Keita forvette falan olmuyor işte. M. Batdal ise tek başına tüm sezon tehlikeli olur. Baros çok sık kart cezalısı duruma düşen bir oyuncu. Yine sakatlandığını düşünün, M. Batdal çok iyi işlerde yapabilir ama tersi, bizi ne kadar kaldırabilir? Ben en azından Halil, Semih gibi bir forvet transferinden yanayım.

Evet takımdan kalitesiz oyuncuların bende gitmesini istiyorum ve gitsinler. Ama bu takımın yedeğede ihtiyacı var. Bütün orta saha oyuncularımız aynı ve yüksek kalitede, harika oyuncular olamazlar. Mustafa Sarp'ın mesela yedek olarak kalması gerekiyor.

Ne gününden bahsediyorsun? 18'ini bitirdiğinde ayrılmış Barca'dan işte.

He tamam 2005 yılında transfer oldu 15 yaşında.:sad007::sad007::sad007: Hesap ortada işte 2008 sezonu sonu transfer oldu.1989 mayıs doğumlu 19 u bitirmiş 20 ye başlamış yani 20.

Ben takımın her bölgesine süper yıldızlar transfer edilmeli demiyorum ki.

Ancak mesela Semih'i, Halil'i (biliyorum bonservisleri yok), Gio'yu vs. beğenmeyenleri anlayamıyorum.

Olmaz olmaz demeyin. Jô geldi diye sevindik, adam sakatlandı kaç maç forvetsiz kaldık. Baros bir sakatlandı kaç ay forma giyemedi. En önemli dönemimizde Kewell çok formdayken (ilk yarı), bir sakatlandı bir daha forma giyemedi bile.

Şimdi kim bana Keita'nın, Arda'nın böyle bir sakatlık yaşayamayacağının garantisini verebilir?

Keita sakatlanırsa ve en az 1-2 ay sahalardan uzak kalırsa kim oynayacak. Serdar Özkan mı? Aydın Yılmaz mı? İki kıyamet. Evet bunlarda alternatifimiz ama bunları kupa maçlarında, veya maçlarda son 15-20 dakika oyuncuları olarak düşünün. Arda-Gio-Keita üçlüsünü değiştirerek oynatırsın. Hem kondisyon açısından üç futbolcu içinde iyi olur. Hemde mesela Keita kart cezalısı durumuna düştü, çok önemli bir Avrupa kupası maçı. Elbette Serdar Özkan'a laf atmıyorum ama Gio'yu bin kere tercih ederim.

Forvette de böyle. Keita forvette falan olmuyor işte. M. Batdal ise tek başına tüm sezon tehlikeli olur. Baros çok sık kart cezalısı duruma düşen bir oyuncu. Yine sakatlandığını düşünün, M. Batdal çok iyi işlerde yapabilir ama tersi, bizi ne kadar kaldırabilir? Ben en azından Halil, Semih gibi bir forvet transferinden yanayım.

Evet takımdan kalitesiz oyuncuların bende gitmesini istiyorum ve gitsinler. Ama bu takımın yedeğede ihtiyacı var. Bütün orta saha oyuncularımız aynı ve yüksek kalitede, harika oyuncular olamazlar. Mustafa Sarp'ın mesela yedek olarak kalması gerekiyor.

Orta sahada as oyuncun bile yokken kanatlardaki rotasyonu düşünemezsin.Arda,Keita,Serdar bir tanede gurbetçi oyuncu gelirse veli felan yeterli olur.

Gio,Dünya kupasında Meksika milli takımı ile iyi bir performans gösterecektir ama bizim ilk 11'imizde oynayacak düzeyde değil.sadece kontra ataklarda açık alanlarda etkili olabiliyor.

Orta sahada as oyuncun bile yokken kanatlardaki rotasyonu düşünemezsin.Arda,Keita,Serdar bir tanede gurbetçi oyuncu gelirse veli felan yeterli olur.

İyide yönetim bunun planlamasını yapar.

Gio'ya 5 M. versekte biz orta sahaya 10 küsür, 15 küsür para harcayıp transfer yapabilecek miyiz diye. Rijkaard ve ekibinede bu danışılır. Ortak karar alınır, eğer orta sahaya zaten para yetiyor ise Gio alınır, yoksa alınmaz.

bugun hollanda meksika maci var izleyelim bakalim gio nasil oynayacak

Artık bu adam'ın GS'de işi yok zaten %99 dönecek Tott'a bu topic'in Futbol Takımı / Teknik Kadro'dan çıkması lazım :D

Kişisel bilgileri

Tam adı Giovani Dos Santos Ramírez

Doğum tarihi 11 Mayıs 1989 (1989-05-11) (21 yaşında)

Doğum yeri Monterrey, Meksika

Boyu 1,74 m (5 ft 8+1⁄2 in)

Mevkii Orta saha

Bir zahmet 2 yıl geriye gidin. Yoracağız biraz ama...

gio barça günlerinde çok havalandı kendi kendini yedi tottenhamipswich e kadar düştü ama tekgalatasarayımızda parlamasını isterim :D

Maçı yeni açtım 57.dk olmuş Hollanda 2-1 yeniyor. Gio'da sahada.

Maç hangi kanalda?

Geri
Üst Alt