#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

İlerde göreceğiz kim doğru görüyormuş. :tiphat:

Barcelona,Tottenhamın göremediğinide bu forum görüyor zaten.Bu hiçbir anlam ifade etmiyor.

Unutmaki bahsettiğin bu takımlar varken biz riberiyi görüp almıştık,şimdi hepsi peşinden koşuyor.

Hollanda maçında döktürüyor :)

Meksika 2-1 yaptı. Golü hazırlayanlan Gio :D. Az öncede müthiş bir şut çekti direğin bir karış üstünden dışarı çıktı.

Yürrü be Gio :)

Bu Adamı kaçırmamak lazım henüz 21 yaşında.

gio yu almayacağımız kesinleşti galiba.

goal.com da okuduğum haberlerde gio kesin gitti diyodu.

Meksika'nın tüm gol pozisyonlarına Gio giriyor. Vela ile oyuna girdiğinden beri Meksika çok iyi oynuyor.

Defansa Neill'ın yanına da Hector Moreno ne gider be :D Yaşı da genç. Gio'yla kanka olur :D

ben bu kadar zevkli mac az seyrettim gencler seyredin

Gio bence bizim takımda AMC oynamalı. Meksika'da o pozisyonda döktürüyor :)

Gio bence bizim takımda AMC oynamalı. Meksika'da o pozisyonda döktürüyor :)

Meksika'da sağ kanatta da oynuyordu Giovani. Ayıca bizim sistemde AMC olmamakla beraber Giovani'yi aldıkta AMC oynaması kaldı demek istiyorum.

İnşallah alınır ya vallahi diyecek söz bulamıyorum şimdi ne desem boş. Frank Rijkaard %99999999,9 istiyordur Giovani'yi. Sistemine uyan genç ve yetenekli bir oyuncuyu istemeyecekte kimi isteyecek ?

Meksika'da sağ kanatta da oynuyordu Giovani. Ayıca bizim sistemde AMC olmamakla beraber Giovani'yi aldıkta AMC oynaması kaldı demek istiyorum.

İnşallah alınır ya vallahi diyecek söz bulamıyorum şimdi ne desem boş. Frank Rijkaard %99999999,9 istiyordur Giovani'yi. Sistemine uyan genç ve yetenekli bir oyuncuyu istemeyecekte kimi isteyecek ?

Sistemde AMC olmadığını biliyorum. Ama ne bileyim supporter tarzı forvet arkası gibi Arda'yı bazen Elano'yu oynattıya Rijkaard işte o mevkide oynamalı Gio. Gio sağ kanatta tabiki çok daha etkili ama şimdi oynanan maçta serbest rolde forvet arkası oynuyor.

Sistemde AMC olmadığını biliyorum. Ama ne bileyim supporter tarzı forvet arkası gibi Arda'yı bazen Elano'yu oynattıya Rijkaard işte o mevkide oynamalı Gio. Gio sağ kanatta tabiki çok daha etkili ama şimdi oynanan maçta serbest rolde forvet arkası oynuyor.

Yok o anlamda demedim zaten sağ tarafta da oynuyor milli takımda diye belirttim sadece ve aynı performansı (hatta daha fazlasını) orada da verebilir demeye getirdim. Ve zaten Giovani forvet arkası yani AMC dediğimiz bölgede de çok iyi oynuyor.

O değil de inanılmaz pres gücü var Gio'da fiziği güçlü falan deniyor ama mücadeleden hiç korkmuyor aslanım :)

Serhat'a ve Onur'a selam olsun. İlkokul 2.5 mantığıyla adam eleştiriyorlar, Tottenham'ın Barça'nın göremediğini siz mi görüyorsunuz diye. Gio sahada veriyor cevabı. Gittiyse bize de bravo.

Geri
Üst Alt