#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

bu mac bitti gioyu da b.k aliriz boyle oynarsa dunya kupasinda

Ribery gittiğinde çok üzülmüştüm. Eğer Gio giderse çok daha fazla üzülürüm. Yazık olur böyle bir potansiyeli kaçırmamız. Bu arada maç bitti :)

Çocuk kalmak istiyor,

Rijkaard'da istiyor,

Kadro derinliği diye zırvalayan siz,

Eee beyler? Dünya Kupasının en yetenekli 10 çocuğundan birine sahip olmak istemez misiniz? Üstelik opsiyon hakkımız varken...

İngiltere maçını felan seyretmedim ama anlatılanlara göre İngiltere karşısında bile etkili olmuş, Hollanda'yı zaten söylemiyorum.

Korktuğum başıma geliyor yavaş yavaş.

Çocuk kalmak istiyor,

Rijkaard'da istiyor,

Kadro derinliği diye zırvalayan siz,

Eee beyler? Dünya Kupasının en yetenekli 10 çocuğundan birine sahip olmak istemez misiniz? Üstelik opsiyon hakkımız varken...

Hayır, futbol bilginlerimize göre Tottenham oynatmıyorsa bu adam topçu degil. Geniş alan bulunca ben de oynarmışım :)

fazla ustlerine gitmeyin

bir gunde hem topal :) hem gio takti kapagi:)

Hayır, futbol bilginlerimize göre Tottenham oynatmıyorsa bu adam topçu degil. Geniş alan bulunca ben de oynarmışım :)

Evet evet, kadromuzda İngiltere ikinci lig topçusu görmek istemiyoruz!

Yukarıda arkadaş iyi bir noktaya temas etmiş, çocuk milli takımda döktürür. Sonra çıkar biri 10'a 15'e kapar. Bizde mal mal televizyon başında onu izleriz. Giovani dediğimizde de hep cümlenin başında "bir zamanlar" olur.

Harry ve Arda'ya açtığımız destek topiclerinden bir tane de Gio'ya açalım mı ne dersiniz ?

Fransa

Uruguay

Meksika

Güney Afrika

Çıkabilirler gruptan :asd:

Berkin falan oynar fazla uzulmeyin.

Geri
Üst Alt