#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

30.06.2010 tarihine kadar bizim oyuncumuz,o halde opsiyonda haziran sonuna kadardır.

Ama önemli olan opisyondaki rakam,eğer rakam 7 milyonsa bu saaten sonra aşağı çekemeyiz ama rakam 5 ise herşey bizim elimizde.

30.06.2010 tarihine kadar bizim oyuncumuz,o halde opsiyonda haziran sonuna kadardır.

Ama önemli olan opisyondaki rakam,eğer rakam 7 milyonsa bu saaten sonra aşağı çekemeyiz ama rakam 5 ise herşey bizim elimizde.

Haziran sonuna kadar değil diye biliyorum ben. Haberlerde de belirtilmişti hep Mayıs'ın son haftasına kadar paranın yatması gerekiyormuş. FM'de bile böyledir bu durum.

zaten dünya kupasindan sonra zor alirdik

yani 5 gün kalmis hadi be yönetim alin su cocugu

Haklisin, Gio'ya verelim 8 milyon euroyu Berkin'i de 2 seneye Manisaspor'a takasla veririz.

Gio bıçak sırtında gibi aslında.Açık defanslara karşı muhteşem oynayabilir ancak kapalı defanslara karşı topa hakim olup ayağında tutma özelliği yok.

Kalırsa kalsın ama gidersede üzülmem.

Gio bıçak sırtında gibi aslında.Açık defanslara karşı muhteşem oynayabilir ancak kapalı defanslara karşı topa hakim olup ayağında tutma özelliği yok.

Kalırsa kalsın ama gidersede üzülmem.

Ya bugüne kadar hep mi açık oynayan takımlara karşı oynadı bu çocuk ? Kasımpaşa maçından sonra her maç etkili oldu, etkili olmaya çalıştı neredeyse arada 1-2 maç dışında. Ne kapalı defansmış arkadaş ya :D

Arkadaşlar banka hesap numarası vereceğim birazdan, herkes 3-5 yollasın. Ben de toplanan parayı klübe teslim edeceğim. Her şey Gio için. :happy0025:

Barçada oynarkende çok seviyodum giderse üzülürüm.Yönetim rijkaardın isteği üzerine alır diye düşünüyorum yani inşallah alınır

5 milyonsa ve alınmıyorsa yazık oldu derim:o

Geri
Üst Alt