#30 Josué Pesqueira

Oynadikca daha da iyi olmaya basliyor... Mücadele ediyor herseye ragmen, ve teknik kapasitesi yüksek, mücadeleci oyuncular her daim cok faydali olurlar...

Tolga, Josue, Sneijder orta sahasini izlemek isterim.
Aga şaka mısınız siz ya bu adam futboldan nasibini almamış Çinli masa tenisi oyuncusu fiziği var adamda ne futbolı

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ön libero. Selçuk'u at bunu koy. Bu olur orda.

Aga şaka mısınız siz ya bu adam futboldan nasibini almamış Çinli masa tenisi oyuncusu fiziği var adamda ne futbolı

Adam o fizige ragmen orta sahada cok olumlu hamleler yapti, mücadele etti, toplar kapti. Ve bunu ligin en direncli takimlarindan birini karsi yapti. Attamah, Mattamah, adam yiyen bir orta saha vardi karsimizda. Ve ben yeteneksel anlamda gösterebilecegi en yüksek randimina da yaklasamadigini bile düsünüyorum. Bundan sonra performansinda ancak yükselis olur...

10 numara icin birseyler eksik, ama merkezde begendim ben kendisini.

josue tam box to box.
cikarsinlar de jong veya selcugu monte etsinler josueyi eger hareketlik getirmese ben futboldan anlamiyorum.

Selçuk'un yerine oynadığı her maç çok iyiydir, bugün de iyi mücadele etti

Tolga döner ikisini görmek isterim

Selçuk'un yerine oynadığı maçlarda genelde iyi oynadı

10# olarak fazla bi halta yaramadı lakin

8'de gayet iyi oynadı, selçuk vasıfsızının yerine kesinlikle oynamalı.

Doğru yerine oynayan Selçuk Hulk gibi maşşalah

De Jong'da atom karınca gibi zaten di mii ?

Yav Adem Çakar demiyorki Josue mükemmel yüzyılın ortasahası diye şuan elimizde olan Selçuk ve De Jong oynayacağına Tolga&Josue oynasın

Sneijder
Josue-Tolga​

Kesinlikle denenmesi ve ısrar edilmesi gerekek ortasaha

Valla çingene filan diyoruz ama

100 tane Selçuk eder Josue şu performansıyla

Medyada falan herkes çok kötü diyor ama bence bu takımda iyi alternatif olabilir. Maaşı da düşük. Seneye de devam edilse itiraz etmem ben.

Önünde Wesley gibi isim varken herkes onun gibi bir şey bekliyor ama Josue bugün Fenerde olsa Fener en az 5-6 puan fazla alırdı.

Yedekte iş yapar.

Sanırım sözleşmesi bu sezon sona eriyor.

Düşük maaş kazanacaksa kadromuza katmak lazım

Sneijderin yerinde bombok.
Selcugun yerinde maestro

Kaleden ne kadar uzak oynatirsak iyi

Benim braga da izlediğim josue kesinlikle iş yapardı bizde mayası tutmadı nedense iyi formu artarak devam eder inş uzaktan filanda bi çakabilse özgüvenide gelicek.

Geri
Üst Alt