Bursaspordaki ofansif orta saha performansını Galatasarayda oynamak için yeterli bulmadığımdan, düşük maliyetine rağmen kiralanmasına nötr baktığımı belirtmiştim zamanında...O pozisyonda oynadığı maçlarda beni yanıltamadı. Ancak ilginçtir, hiç ummadığım şekilde mücadele gücü de dahil olmak üzere merkez orta saha rolünde hep başarılı oldu...
Anladığım kadarıyla Tudor' un kafasındaki oyun planında '10 numara' ya yer yok. Bu durumda Sneijder' ın gönderilip Josue' nin kadroda tutulması daha mantıklı geliyor. Selçuk da gönderilebilse daha rahat planlama yapılabilir ancak buna pek ihtimal veremiyorum maalesef. Bu gidişle -tabi kalırsa- Josue Selçuk' la rotasyona girer ve adil davranılırsa formayı kapar diye düşünüyorum...
Gerek Selçuk, gerek Josue oynasın; CM olarak çok sağlam bir partnere ihtiyaç olduğu kesin. Transfer bütçesi buna göre ayarlanmalı. Selçuk-Sneijder-Josue nin birlikte oynaması imkansız, hatta bunlardan ikisini bile kaldıramaz bu takım. Tolga da adapte olabilirse DM rotasyonunda faydalı olabilir, De Jong yerine sağlam bir transfer şart...