30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Ben Erdoğan geldikten sonra Türkiye'de hiçbir seçimin şeffaf geçtiğine inanmıyorum. Her seçimde internetde falan insanların 70% - 80% akp'ye oy vermeyecem diyor. Nasıl oluyor da bu kadar ezici üstünlük sağlıyorlar hala?

AKP'nin oy kitlesinin büyük kısmı internetten uzak olan insanlardan oluşuyor.Ayrıca arkadaş ve iş çevrenizide zamanında kişiliğinize göre seçtiğiniz için size yakın karakterde insanlarla muhattap oluyorsunuz.Yani AKP'li insanlarda çevresini baz alarak konuşup etrafında AKP'den başka partiye oy veren insan yokmuş gibi düşünüyor.

sarıgülden umutluydum yahu en kötü ankarayı alırız diyordum olmadı

mhp yüzünden gitti yine istanbul ankara ulan kazanamayacağınız belli neden chpnin oyunu bölüp akp yi kazandırıyorsunuz sözde milliyetçiyiz derler birde gitti yine hainlere 2 büyük şehir

Yanılıyorsun ,

partilerin üst yönetiminde resmi bir mutabakat lazım senin dediğin için ki buda mümkün değil , şuan da adı konulmamış tabanların düzeyinde bir ittifak var ve olabileceğinin en mükemmeli bence .

Senin dediğin tarzda olsaydı çok ters bir etki yapması da mümkün olabilirdi .

Bj_8C-PIEAAQ7DS.jpg

Bu sehirlerde yasayan istanbul ve ankarayı akpnin kaybetmeyecegini bilir. Koca Ankarada bir tek cankaya ondeyken nasıl olurda chp kazanacak. İstanbulda ilcelerin yuzde 75inde akp ondeyken nasıl olacakta chp kazanacak. Bana gore hicbir degisiklik yok chp yerinde saydı akp belli bir tabani kaybetti mhp ve chpye ancak bu tabanı muhafazakar kesim ozellıkle saadet partisi ve kürtcü kesim bdp ile kapattı.

Flash tv de bal satıyorlar hala adamlar istikrarlı...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

CHP'ye yine İzmir kaldı.

Yanılıyorsun ,

partilerin üst yönetiminde resmi bir mutabakat lazım senin dediğin için ki buda mümkün değil , şuan da adı konulmamış tabanların düzeyinde bir ittifak var ve olabileceğinin en mükemmeli bence .

Senin dediğin tarzda olsaydı çok ters bir etki yapması da mümkün olabilirdi .

alakası yok halkın bilinçli olması ile alakalı bir durum bu ben mesela chpye attım ama mhp güçlü olsaydı antalyada mhpnin oyları bölmemek için mhp ye atardım akp gelmesin diye

2009'dan genel olarak daha fazla oy alması AKP'nin tuhaf değil mi yahu? Kimden geliyor bu ekstralar :asd:?

Harita da Pkk erzuruma kadar dayanmış daha tek bir kelime yazan görmedim .. Allah hepsinin belasını versin ...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mhp bilerek ank da ve ist da hiçbir propaganda(reklam,afiş) yapmayarak resmen ortamı chp ve akp ye bırakmıştır en az yüzde 20-25 alacağı yerlerde yüzde 10 ları bile bulamıyor yazık

MHP'ye boş oy atmayıp CHP'ye verseler şuan Mansur seçilmişti!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt