30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

pkk ezelden beri 7-8 yerde zaten üstün.Hakkari, Batman Diyarbakır, Siirt, Bitlis, Şırnak. Bu illerin kaybedilmesi anormal bir durum zira hep böyleydi.Iğdır ve Mardin'in durumu beni daha çok ilgilendiriyor.

Van ? Mardin ? Iğdır ?

O bahsettiğin "ezelden beri" dediğin illerdeki oy farkı da cabası.

ülkemize hayırlı olsun. bazıları içine sindiremesede halk (yada koyunlar) son sözünü söyledi. birde dikkatimi çekti halka koyun diyenlerle fatih terime kebapçı diyenler hep aynı kişiler. aralarında bir benzerlik var olsa gerek :)

Bak söylüyorum. Beni bilen bilir. FT'ye kebapçı diyene lafımı çaktım. Hala da bu geçerlidir. Ama koyun da diyorum sizlere o ayrı konu.

Kısacası gruplama çarpıtma.

MHP merkez sağ değil, alabileceği oy belli. MHP de bölemez AKP'nin oylarını.

Aynen öyle güçlü bir adalet partisi,anap veya dyp gibi bir parti olmadan akp oyları bölünmez, MHP tarihinde ki en yüksek genel seçim oyunu cumhuriyet mitingleri döneminde aldı o dönem hatırlanacağı üzere MHP'yi destekleme çağrıları yapılmıştı yani sonuç olarak MHP'nin maksimumu %15'i geçmez görünen o ki tüm sol birleşse en fazla %35 görebilir

Böyle oy veriyorsanız zaten bu ülkeden bir halt olmaz.

Adam milleti yönetecek kişi değil manken, şarkıcı seçiyor mübarek. Uzun boyluymuş, etkileyici konuşması varmış, karizmatikmiş. Diğer parti liderlerinin bir halt olduğundan demiyorum. Lakin ben şaşırıyorum böyle yorumlara.

Her 3 mesajdan birinde bu reklam. Seçim konusunda yazacağım tam, bunu görüyorum. :(

Neyse Google reklamdan kapattım.

vcxcvx.png

Topbaş ve Gökçek beğendildiklerinden değilde RTE sayesinde kazandılar bana kalırsa. RTE olmasaydı imkanı yok kazanamazlardı.

Bunu herkes biliyor zaten. Adamlarin konusmalarinda "RTE" diye bagiriyorlar. Tayyo olmasa kimse yüzlerine bile bakmaz bunlarin bence de.

Ne barışması hocam, bunlar kökümüzü kazımaya yarından itibaren başlayacaklar...

Yahya gözünü seveyim. Seni Yar'adandan ötürü seviyorum sadece. 11 yıl hizmet ettiniz. Cahili cühelayı kandırdınız. 11 yıl hatta 12 yıl. Bu öyle 2-3 ayda düzelmez. Siz hakettiğinizi yaşayacaksınız. Sonra onlara da sıra gelir.

Kimseye boşuna kızıp hakaret etmeyin. Olay ciddi. İnsanlar fanatizmin romantikliğine takılmış gerçeklerden çok uzak. Ülke uçuruma sürükleniyor hızla.

Tunceli 2009 da CHP kazanmıştı değil mi ?

Hirsizlik yolsuzluk, rusvet santaj, medya baskisi, fasisizm, ulkeyi pkkya satma ve bunlari dogrulayan ses kayitlari ve yasanmisliklar hepsi yalan montaj amaaaaa chp camileri ahir yapti vs dogru degilmi akepeli koyunlar koyunlar koyunlar koyunlarrrrr chpli degildim hicbir partiye sempatim yoktu ama sizin ikiyuzlu ruhunuz zayif kisiliginiz sayesinde artik chpliyim....

CHP'nin genelde alabileceği oy budur hdp konusunda emin değildim ama belli yerlerde iyi planlar yapmışlar belliki tamamen AKPye yaradı orası. Bundan sonra neler olacak göreceğiz cemaat akp eksenli tartışmalar devam edecek daha da şiddetlenir bu arada Doğu'daki sorunlar büyük problemler yaşanabilir çözüm süreci göstermelik bir durum hepsinin maskesi düşer yakında. Yerel seçimlerde bile böyle genel yorumlar yapar olduk ne diyelim en büyük zararı kendini mutlu hissedenler yiyecektir ummadıkları bir anda.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

antalyada chp öne geçti haydi antalyam ilçeleri aldık sıra büyükşehirde!

Neyse seversin veya sevmezsin, elestirirsin veya översin, ama su bir gercek Turkiye de suanda bir tane gercek lider var o da RTE. Digerleri hikaye..

Adana'da tekrar AKP önde.

Ankara ve istanbul gitti galiba. Yine güzelim izmirim kaldı elde ciddi il olarak. Neyse izmirliler gavur zaten.

Bizi saymıyorlar pek zaten.

Vatandaşlıkdan cıkayım diye düşünüyorum ciddi ciddi. Alman vatandaşlığım var ki , en azından burda gerçek hilesiz demokrati mevcut.

Geri
Üst Alt