30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

DENİZLİ-Hürriyet Ortaokulu 1136 No'lu Sandıkta Seçim Bittikten Sonra Kalan Boş Oy Pusulalarına "Evet" kaşesi basan Akp'li Bayan Suçüstü Yakalandı. Olayın Devamı ve Kadının İtirafı Kamera Kaydı İle Sabitlendi...

Bu ve çok değişik hileler yapıldı hemen hemen her yerde. Sonra utanmadan sandıkda kazandık diyorlar.

Af edersiniz ama bukadarda UZUN boylu'da değil. Kendileri gibi cahil salak zanediyorlar herhalde

Fazlı deniz sen bu foruma provakasyon yapmak icin mi geldin ? Boyle devam edersen dısarı alacagız seni bilgin olsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tayyip'in anonsçusu g.tüne kazık girmiş gibi bağrıyor

"Anadolu Ajansı'nı şiddetle kınıyorum"

CHP Genel Merkezi'nde bir açıklama yapan Gürsel Tekin, Anadolu Ajansı'nın manipülatif haber yaptığına işaret etti ve Ankara'da 5.5 puan önde olduklarını sözlerine ekledi.

Cumhuriyet.com.tr

Yayınlanma tarihi: 31 Mart 2014 Pazartesi

A+ A-

139621032156091.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Ankara CHP Genel Merkezi'nde yerel seçim sonuçları ile ilgili bir açıklama yaptı. Gürsel Tekin güvenilir bir ortamda seçim yapılmadığından söz ederek "Anadolu Ajansı'nı şiddetle kınıyorum; devletlerin, kurumlarım ciddiyetleri olur gayri resmi bir ortamda seçim yapılıyor" dedi.

Seçimlerde ülke genelinde 10 ölü ve 20'ye yakın yaralı olduğuna dikkat çeken Gürsel Tekin, insan yaşamının her şeyden önemli olduğunu vurguladı.

Akşam saatlerinde pek çok ildeki elektrik kesintilerinden dem vuran Tekin, güvensiz bir ortamda seçime gidildiğini sözlerine ekledi.

"Ankara'da 5.5 puan öndeyiz"

Anadolu Ajansı'nın manipülatif veriler yayınladığını belirten Tekin, Ankara'da 5.5 puan önde olduklarını ve kesinlikle Ankara'yı kazanmayı beklediklerini ifade etti. Tekin, İstanbul'da 1.5 puan önde olduklarını da belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de 76 milyon arasında ayrışma yarattığına işaret eden Tekin, CHP olarak demokrasiye sahip çıkacaklarını ifade etti.

Yolsuzluk operasyonlarına da değinen Tekin, "herkes hukuk önünde hesabını verecektir." ded

CHP li misin allah başka dert vermesin

Ya geç bunları şu musun bu musun. Abicim devlet soyuldu. 200 milyar TL. Tüm dünyada bunun çok ağır cezaları vardır. Bizim halk ödüllendiriyor. Artık basını falan geçtim. Bu fanatizm ciddi tehlikeli birşey.

Ayrıca çok kirli siyasi tezgahlar var. Doğu adım adım gidiyor. Eyalete sürükleniyor Türkiye. Batıda insanlar akpli ve akpli olmayan olarak çok ciddi bölündü. Yarın insanlar sokakta birbirini kovalamazsa iyidir. 50'ye yakın insan öldü son 6 ayda. Nedir yahu bu şucu bucu muhabbetleri. Hepimiz Türkiye'de yaşıyoruz. Ama Türkiye'nin hukuk sistemi kimin elinde bilmiyoruz. Cezası onanan adamlar dışarıda fink atıyor. (örn: Aziz Yıldırım) Trilyonlar ihaleler, binbir imar suçu vs vs bi dünya düzenbazlıklar var.

Eee nereye kadar gidecek bu? Beni korkutuyor. Tehlikeli sularda Türkiye.

Ama oyle kardes, haberdarim bu arada cogu seyden, neyse kafaniza takmayin bende takmiyorum.

senin kafana takmaman çok önemli değil çünkü burda yaşamıyosun

bizim için önemli çünkü bi türk evladı olarak ben kafaya takmıyorum diyemem

yarın öbür gün bişey olsa savaş çıksa savaşa gidicek olan benim sen değilsin

ayrıca haberdarım çoğu şeyden diyip tayyip tek gerçek lider demen beni daha da karamsarlığa sürükledi an itibariye

Vermiyorlar alıyoruz.

İşte bu yüzden düşmüyor bu adamların oyları. Partiyi sahiplenmişler resmen, destekledikleri adamlar yolsuzluk hırsızlık yapıyorlar Youtube Twitter kapatılmış ama ne yapılırsa yapılsın adamların umrunda değil. Bu kadar sahip çıkmalarının sebebiyse din.

Cemaat ciddi hayal kırıklığına uğradı, bu kadar etkisiz olduğunuzu sizde tahmin etmiyodunuz heralde :D chp veya MHP açısından büyük hayal kırıklığı yok açıkçası genelde yine klasik oylarını aldılar. Bencemaat'in anadoluda bu kadar etkisiz olduğunu bilmiyordum, Gülen'in memleketinde bile belirleyici olamadı cemaat

Hiç önemi yok. Şahsen siyasi tavrımı belirleyen etken; yolsuzluklar ve bunu örtmeye çabalamaları, bunu yaparken de siyasal İslamcılığa sığınmaları oldu. Bundan sonra da mücadelem bu minvalde devam edecek.

Bir şeyi karıştırıyorsunuz. Cemaat bu seçimlerde siyasi bir duruş sergiler gibi göründü ama asıl mesele siyaset değil yolsuzluklar ve bunu örtme çabaları, bunu yaparken de cemaatin suçlanmasıydı.

Daha fazla insan yolsuzlukları gördükçe oyları düşecek ve kaybedecekler. Ümitsizliğe kapılmıyorum. Sadece (kendi ailem de dahil) kandırılan milyonlarca insanın başına büyük bir bela, afet, ekonomik kriz vs. gelmesinden korkuyorum.

Evet düşmez, çünkü karşısındaki kitlede bilinç yok, şuur yok, muhakeme yeteneği yok. Bunlardan kurtulmanın tek çaresi bunların oyunu bölmek, başka çaresi yok.

Oda kurtarmaz. Malesef şu gerçek ki Tayyipten sadece ecel sayesinde kurtulacaz.. Ben olayın iç yüzünden biliyorum çünkü. Konyalıyım burası AKP'nin kalesi nerdeyse.. Adamlar öyle bir anlatıyor ki sevgilerini yok Tayyiple tanışsam şöyle yaparım böyle yaparım gay olmaya kadar gidiyor konuşmaları..

İzmirim görevini yaptı. Cinali İzmiri alamadı Çok şükür. ama adamlar yüzde 46 aldıktan sonra İzmiri alsak ne fayda.

Türk halkı muhafazakarlasti doğrudur; bu ülke Atatürk'ün Türkiyesi değil artık yakında zaten Misak-i Milli sınırları da yeniden çizilecek, artık devir götürme devri hırsızlık Sahtekarlık devri menfaat devri halk da ona uyuyor bu kadar basit...

Erdoğan yakında peygamberliğini de ilan ederse şaşırmayın.

Geri
Üst Alt