30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Sana gelsin;

RT; "Reyhanlı'da AKP'nin kazanması hangi stratejik hatayla, hangi muhalefet eksikliği ya da isabetsizliğiyle izah edilebilir? Yok böyle bir şey."

Ne yapacak abi adamlar daha. Ülkücü aday gösterildi herkesime hitap etsin diye. Müftü gösterildi. Fanatizm körlüğü yaşıyor herkes.

Şikeciler şampiyon olduğunda Galatasaray kötüydü sayelerinde şampiyon olduk deplasmanları sağolsun diyecek mi ? Yok öyle şey! Eze eze yendik puan farkını taktık çabaladılar ama yıkamadılar diyecekler.

Bu kadar basit.

Tapeler montaj

Ayakkabı kutuları boş

Gezidekiler çapulcu

Ölenler anarşist

Twitter, youtube olmasa da olur

Dershaneye gitmeye gerek yok

Saat 10'dan sonra alkol satılamaz

Suriye ile savaşa girilsin tabi ki

Teröristler ülkeyi bölebilir sorun yok

Fener şampiyon şike serbest

Bakara'yla makara yapılabilir ne var ki

Ben demiyorum yüzde 45 diyor ;)

Hayırlı olur bu kadar canınızı sıkmayın pozitif olmaya çalışın karamsarlıkla bir yere varılmaz.

Sana bir dünya şey yazdım. Düşünüp bir cevap vermedin. Neden ? Adam istiklal marşı dizeleriyle söze girip, istiklal düşmanı Said Nursiyle lafı bitiriyor. Gerçekten benim mantığım kabul etmiyor.

39 mesajın var sanırım çoğu bu konuya. Bu kadar küçük hesaplara girişmeyin artık.

Benim görüştüğüm bir iki kişi var.

Yorumları bakış açıları şöyle: "Zaten ayrıktılar. Zaten istemiyorlardı. Alamazsında."

bahsettiğin kişiler akp liler mi?

evet kültürel olarak farklılık var, belki bir kısım ayrılmak da istiyor olabilir lakin bu kadar mücadeleyi neden verdik biz? neden bu ülkenin sırtına bu mali kamburu yükledik o zaman? kaçağın kralı orada.ülkeye katma değer sağladıkları bir sektör yok, aksine zarar var.ama diyoruz ki tek vatan, tek bayrak.atalarımızın bize emaneti diye sahip çıkıp, uğruna can veriyoruz.onlara göre bunlar boşunaysa diyecek söz bulamıyorum.

Siyasetten pek anlamam ama Türkiye'nin fişi çekildi gibi bence artık. Bu dakikadan sonra karanlık bir İslam ülkesi olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerleyecektir ülke. Yaşanmaz artık.

Yabancı sermaye ile şişirilmiş olan bu sahte ekonominin durumuna şahit olacağız önümüzdeki dönemde ,

bugün göt kılı olan yada erdoğan'a tapanları cepleri - mideleri ile büyük bir sınav bekleyecek ,

doğrusu ise olan hepimize olacak ,

Başka bir yol daha var ama umarım o gerçekleşir ,

lol ne saniyon la kendini muslumcu rambo mu

donerci seni

senin adam olmadigini tüm forum söylüyor zaten.benim bi daha tekrar etmeme gerek yok.bir insanin avatari sayesinde kimlik yorumu yapabilenlere beyin yoksunu diyorlar..hadi simdi git yasitlarinlan konus,benim agirligimin altinda ezilirsin cunta...

dönerci ne alaka?simdi ben sana akil yoksunusun desem bosyere hakaret etmis olurum ama hakaret etmeye gerek yok..degmezsin:)

bahsettiğin kişiler akp liler mi?

evet kültürel olarak farklılık var, belki bir kısım ayrılmak da istiyor olabilir lakin bu kadar mücadeleyi neden verdik biz? neden bu ülkenin sırtına bu mali kamburu yükledik o zaman? kaçağın kralı orada.ülkeye katma değer sağladıkları bir sektör yok, aksine zarar var.ama diyoruz ki tek vatan, tek bayrak.atalarımızın bize emaneti diye sahip çıkıp, uğruna can veriyoruz.onlara göre bunlar boşunaysa diyecek söz bulamıyorum.

Akpli evet. Öyle düşünüyorlar. Gerekeni elbette söyledim. Haklısın çok demokratiksin diyip uzamadım. Ama böyle düşünüyorlar. Boş bir anlamı olmayan paracı maddeci düşünce.

senin adam olmadigini tüm forum söylüyor zaten.benim bi daha tekrar etmeme gerek yok.bir insanin avatari sayesinde kimlik yorumu yapabilenlere beyin yoksunu diyorlar..hadi simdi git yasitlarinlan konus,benim agirligimin altinda ezilirsin cunta...

bana racon kesme

doner kes

İnsanların aptal olduguna katılmıyorum. İnsanlar ideolojisiz ve belli altyapıdan yoksun yada cahil kabul ancak aptal degil kesinlikle. Ozellikle akp icindeki yapılanmanın chpden bile daha zeki oldugunu dusunuyorum. Bu kadar kasetin yolsuzluk iddaalarının oldugu yerde hala bu oyu almayı sadece vatandasın aptallıgı ile yorumlayamayız.

Akp kadrosu aptal demedim zaten. Kafaları çalışmasa böyle domine edemezlerdi. Çıkar peşinde, kadro peşinde, iş peşinde koşan yozlaşmış sözde dindar insanlar, insanların aptallığını ve cahilliğini sömürüyor en basit tabirle. Din kaynaklı problemler biraz da. Bir iki kişi akrabalarınız arasında da vardır böyleleri. Hırsız bunlar dini kullanıyor dersin, inanmaz. Tape var ama dersin, dinler gözümle görmeden inanmam der. İyi de zaten nasıl göreceksin gözünle? Görse de bu sefer montaj diyecek. Dediğim gibi fanatizmdir bunların temel sebebi. Herhangi bir şeye körü körüne bakmamaya çalıştım her zaman. Biraz Galatasaray konusunda fanatiğimdir kalan her konuda başarılı olduğumu düşünüyorum. Eğer takıldığın belki de yanlış anladığın mesele 'ırkın aptallığı' falansa öyle bir söylemim yok zaten. Türkler aptaldır değil halkımız aptaldır diyorum. Yoksa Türk'ü de Kürt'ü de İtalyan'ı da üç aşağı beş yukarı aynı zeka düzeyinde.

dönerci ne alaka?simdi ben sana akil yoksunusun desem bosyere hakaret etmis olurum ama hakaret etmeye gerek yok..degmezsin:)

Cevap yazma şuna salla geç. Takılsın öyle buralarda. Şikayet et geç.

O değilde 30 ödül puanıma yanıyorum.Yüzde 45 aldı adam.

Geri
Üst Alt