30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Buarada Devlet Bahçeli de artık bi zahmet bıraksın Mhp'nin yakasını. Adam resmen bjk gibi oldu. Hep 3. büyük. Oysa Mhp'nin başına biraz daha genc, dinamik biri gelirse belki yeni bir umut deyip oy verenler daha fazla olur.

Noluyor lan elektirikler mi kesildi Ankara ses ver.

971193_784434188236191_670433051_n.jpg

Ama şu var. İyi salladılar Topbaş'ı. Dikkat ederler bir gözdağıdır bu.

Aslında iyi iş yapıyor o adam. Fazla konuşmuyor da açıklamaları da zaten düzgün bir adam olduğu belli bence. Bende Chp'ye verdim ama normal sonuç. Bu olaylardan sonra aslında Tayyip'in sayesinde baya bi Chp'ye kayan oldu. Yoksa Topbaş iyi iş çıkarıyor bence İstanbul'da. Ama Tayyip işte bunun başı napıcan.

Aslında iyi iş yapıyor o adam. Fazla konuşmuyor da açıklamaları da zaten düzgün bir adam olduğu belli bence. Bende Chp'ye verdim ama normal sonuç. Bu olaylardan sonra aslında Tayyip'in sayesinde baya bi Chp'ye kayan oldu. Yoksa Topbaş iyi iş çıkarıyor bence İstanbul'da. Ama Tayyip işte bunun başı napıcan.

Topbaş istanbbul'da sağa solu inşaata mahkum etmek dışında hiçbir şey yapmıyor. İstanbul kaos şehri oldu yahu. Akşam 9.30 dan sonra ulaşım yok doğru düzgün.

sen bu erzurum işine nediyorsun kemal. en fazla ona şaşirdim. sen mhplisin nediyosun.

Erzurum cemaatle Ak parti arasında en çetin geçmesi tahmin edilen yerdi,açıkça destek verdiler Mhp'ye fakat İstanbul-Ankara gibi başa baş gitmeyi bırak 30puan fark yedi kendi memleketinde.

2009'da Mhp tek başına daha fazla almıştı cemaat desteği olmadan, Mhp'den ziyade Gülen'e ağır bir tokat oldu Erzurum.

topbas = GUNT

Ne iş, Sütiş!- Sözcü Gazetesi

Geri
Üst Alt