30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Bunlar da çok yanlı Hayri ya sözcü fotomaç gibi gözümde bişey bulup karalayalım diye bakıyorlar. Bilmiyorum doğru mudur haber.

Yav kaos her zaman vardı Mert İstanbul burası. Yol yaptı diyeceğim şakirt şekilde ama. Uzattığı metro hattını sürekli kullanıyorum mesela. Önceden durak yoktu gideceğim yere kadar. Metro hatlarını genişletmesi bile büyük iş bence hatta oradan kazandı neredeyse.

Metro hattı çok yetersiz istanbulda.

cnn cıldırdı

kop gel be ankara kop be oğlum

Yunus, son cümlene istinaden. Haklısın ama çok çok geç geldi o teknoloji. İste Topbaş'ı tam sevememe sebebim. Metrobüsü iletediler 2007'den beri yazık ettiler. Paralar uçtu gitti. O metro çok çok önceden yapılırdı ve bugün Marmaray'ın anlamı olurdu. Şuan yok. Ben Ümraniye'deyim. En yaın metro bana kilometrelerce uzakta. Ulaşmak için araç ya da minibüs lazım. Evden direkt aracımla gitsem daha hızlı kısacası.

Ama adam her yere yapıcam diyor mesela metroyu. Ben daha genişleteceğini düşünüyorum. Bi de mesela sürekli metro+otobüs 2 vesaitle gittiğim yere artık tek metro ile gidiyorum bu da Topbaş döneminde oldu. O sebepten de iyi geliyor olabilir bana bu konuda.

saka maka geliyor lan Ankara.Çok büyük bir teselli bu kendi adıma

Geri
Üst Alt