30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

şu an ankarada olmak vardı yardım etmek vardı allahım sen ardım et ne olur

Emrah ,

karamsarlığında haklısın ama yeni bir döngüye gireceğiz yakında , onun başınada bile değiliz şuan ,

emin ol hiçbirşey göründüğü gibi değil ,

off topic : Ben Sökede oturuyorum doğma büyüme Aydın/germencik/Sökeliyim , yolun düşerse buraya beklerim .

tahir taşömeroğlu diye bir tanıdığın var mı

Ya Mansur Yavaş öne geçti göstermek istemiyorlar,ya da hileli Akp oyları bekleniliyor.

ya sen bu igdir´a niye kafayi taktin arkadas?igdir senelerden beri yüksek miktarda van ve agri´dan binlerce göc alliyor?eskiden beri belirli bir derecede kürt vatandaslarimizin yasadigi bir yere niye bukadar kafayi taktin emrah´cim...sasilacak bir durum yok bence..

Önemli bir bölge de ondan. Doğu'dan giden her il farklı bir gelecek demektir. Sürecin hızlanması demektir. Farkında değilsiniz sanırım.

bakırköy ve kadıköy ün bilgisayara girilmediği söyleniyor daha. doğru olabilir mi?

Adana - AKP , MHP'den %0.8 geride. Açılan sandık: %92

Ağrı- BDP , AKP'den 77 oy önde. Açılan sandık %96,8

Ankara - Malumunuz... :)

Antalya - AKP geriden geliyor 3bin oy kaldı. Sandıkların %88i açılmış durumda.

Kastamonu - AKP , MHP'den 98 oy fazla alarak seçimi tamamladı ama oylar yeniden sayılıyor.

Ardahan - CHP , AKP'den 16 oy geride. Sandıkların %96sı açıldı.

En çekişmeli bunlar var şu anda benim gördüğüm.

Arkadaşın düğünü var. Gelirsem haber ederim :)

13 yıl yaşadım Aydın'da :)

Aydın'a Topuklu Efe hayırlı olsun :)

Bak Özlem Çerçioğlundaki yürek varya benim diyen erkekte yoktur , kadını öldürmeye bile çalıştılar ama bir canım var dedi dönmedi ! ,

not: Beklerim ,

Ankara'da birşeyler dönüyor sanırsam. Keçiörende baştan sayılcakmış oylar.

Adanayı mhp nin almasına üzüldüm bi yandan da sevindim. En azından AKP kazanmadı

Geri
Üst Alt