30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Benim söylediğim şu.

Doğudan alınabilecek her il (mhp-chp) için iyidir ve önemlidir. Akp dahi alsa nispeten. Ama bdp direkt alıyorsa sıkıntıdır diyorum.

iki partinin ortak hareket etme istegi igdir´in son senelerde bariz bir sekilde degisen insan yapisi gercegini degistirmez..senin yazdigin bir temenni ,ben ise igdir gercegini yaziyorum sadece..evet kil payi kacirdi diye üzülmek baska o bölgenin hizli bir degisim icinde olmasi baska birsey..bilmem anlatabildim mi arkadasim;)

BkBAkKxIcAAvmyU.jpg

bakırköy chp oyları yüksek iht.daha yskya gitmemiş

BkArgVKIIAEk3yT.jpg

millet oyuna sahip çıkıyor beşiktaş bölgesi daha oylar yskya gitmemiş burasıda chplidir bilen bilir

ysk ya gitmedi de sayılmıyor mu sandıklarda. ajanslar zaten sandıklardan haber almıyor mu?

ulan hepte chp tabanli bölgeler sona birakilmiş. bu manidar geliyormu tayyibime acaba. en sona dursunlar biz müdahale ederiz diyorlar herhalde.

İstanbul'da üstteki görüntüye ek olarak, Kartal'daki oylarda var. Orası da Chp. Yine sona bırakılmış.

Cnn Türk de 17 bin oy farkla öne geçti Mansur Yavaş dediler.

Melih'in yaptığı ne biliyor musunuz? Şampiyonluğa giden takımı doğrayan hakemler olur ya bazen. İşte aynen onun gibi. Şampiyon olmayalım diye şu anda arkasını bile satar.

Geri
Üst Alt