30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Yok Almanya da ileri demokrasi varmış, avrupa da yolsuzluğun Allahı var.

Canlı şahidim ben

Almanya'da son seçimde 43.5 milyon kişi oy kullanmıştır ve çok az bir süre sonra tüm oylar verildi.

Türkiye'de kaç gün oldu sayamadık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Muğla da iki ilçe de tekrar sayım sonucun da CHP ye geçti deniliyor varmı aslı astarı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Memleketim Yalova da durum nedir takip edemedim ?

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

akp ve chp kanadindan YSK'ya itiraaz gelmis yalnis girilen oylar icin : chp kanadinda sanirsam 153 oy , akp kanadinda 103 oy. Bu oylar yalnislikla baska partilere yazilmis. Bu sonucdan sonra Yalova chp'nin olur.

Turkiyeyle Avrupa kıyaslanir mi yaw hahaha. Kiyaslayacaksaniz Turkiyeyle kuzey koreyi suriyeyi falan kıyaslayin.

Memleketim Yalova da durum nedir takip edemedim ?

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AKP yine hile yapmış herhde. 1 oy farkla almış görünüyorlar ama tekrardan sayılacak.

Koyun denmesi bu kadar zoruna gitmemli insanların.

Daha düne kadar yolsuzluk olayında sesi çıkmayan bir sürü arkaşadım var bugün dalga geçiyorlar gayet net olarak ve bunu ben kabulleniyorum.

Kusura bakmayın ama yarası olan gocunur.

Ankara da olaylar karışık.

6000 sandık da yanlışlık yapıldıgı tutanaklarla ispatlanmış.

Atıyorum Chp 150 oy Akp 24 oy Bdp 1 oy iken ysk da chp 1 oy akp 24 oy bdp 150 oy

Bunların üstüne daha açılmayan çok sayıda çankaya sandıkları var.

Gökcek kazanmış olsaydı bugün tv lerde olurdu hep.

Şu anda nasıl olur da engelleriz diye hesap yapıyorlar.

Normal şartlarda yüzde 2 oy fark atmamız gereken seçimdi.

Nasıl bir ülkeysek oy kullanmak yetmiyor 2 gün oyun peşinde olmak gerekiyor.

ÇARE karizmatik, kitleyi arkasından sürükleyebilecek karizmatik bir LİDER.

Örnek:AKP'nin ilk iktidara geldiği 2002 seçimlerinde, seçimlere 60-70 gün kala Genç Parti ile Cem Uzan meydanlara çıktı ve sadece 60 günde yaptığı mitingler ile Türkiye genelinde %8 oy aldı!

Her oy çalma ihbarının da AKP ile ilgili olması ne kadar ilginç bir tesadüf. Hay aklını sevdiğim ülkem, yazık. Çok fazla diyecek birşey yok. İş Aysun Kayacı'nın dediğine geliyor aslında. Keşke oylama insanların eğitim seviyesine göre yapılabilse.

Zihniyetle alakalı eğitim seviyesinden ziyade.Okuyan cahiller de çok fazla.

ÇARE karizmatik, kitleyi arkasından sürükleyebilecek karizmatik bir LİDER.

Örnek:AKP'nin ilk iktidara geldiği 2002 seçimlerinde, seçimlere 60-70 gün kala Genç Parti ile Cem Uzan meydanlara çıktı ve sadece 60 günde yaptığı mitingler ile Türkiye genelinde %8 oy aldı!

Birde bu halk için 1.90'ın üzerinde boyu olması lazım bu dakikadan sonra hocam.

Ergenekon sanıkları sağcı bir parti kursa AKP patlar

Ankara'da Türkiye'nin kalbinde manazara böyleyken varın Doğu ve Güneydoğu Anadoluyu düşünün,bir kişinin 20 kişinin yerine oy kullanması ölülerin kaydının tutulmaması vs..

Bu bahsettiğiniz sağ partinin liberalizmden ve muhafazakarlıktan uzak,milliyetçi bir sağ olması lazım.Yoksa ha akp zihniyeti olmuş ha bu bahsettiğimiz sağ parti hiçbir farkı olmaz.

Canlı şahidim ben

Almanya'da son seçimde 43.5 milyon kişi oy kullanmıştır ve çok az bir süre sonra tüm oylar verildi.

Türkiye'de kaç gün oldu sayamadık.

O konuda haklısınız oyların geç saatlere kadar kalması insanıı ister istemez kuşku içinde bırakıyor. Ben Avrupa da herşey 4 4 lük gibi söyleyenlere atıfen yazdım. Türkiyenin niye AB ne girememesi en büyük şaibelerden biri dir.

Ankara çok acayip bir yere gidiyor,Gökcek'de itiraz edecekmis oglu Osman Gökcek YSK binasına gitmis su anda,sırf Ankara özelinde yeniden bir secim yapılması söz konusu olur mu acaba,ya da oyları tekrar sayacaklar sanırım en bastan...

Geri
Üst Alt