30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

kuzey irakta ozetk bir devlet var sizide tutan yok eminim oraya bikere bile ugramamis ozgurluk sevdalilari oturduklar.Yerde devlet istiyorlar bulgaristanda da deliorman ve kircaali bolgeseninde ezici cogunluk turk hattabir turk partisi var bulgaristanda ikinci parti ama oradaki turkler ne ozerklik nede anadilde egitim gibi seyleer istemiyorlar gidin biraz siyaset ogrenin onlardan oyle daga cikip bitlenmek size zarar verir.

yatma vaktin geldi,dişini fırçalamayı unutma

Bu ne demek? Ben ısrarla PKK meşru bir örgüt değil diyorum sen ısrarla düşman yaratmaya çalışıyorsun kafanda.Pkk terör örgütüdür ok. Fakat TSK'da malesef terör eylemleri yapmıştır. Aradaki farkı anladın mı? Sanki çok memnun Kürtler PKK'dan barış sürecini en çok isteyen Kürtler kardeşim özerklik yine batıdakilere yaracayacak daha bağnaz kurallarla yönetilecek doğudakiler özerk olduklarına pişman bile olabilirler. Feodalite hakim hala bölgeye.

Abi resmen başka ülkede yaşıyormuş gibi yazıyorsunuz inanamıyorum bu anlattıklarıma

Sen demiyebilirsin. O çok naif şaşalı tatlı güze anlattığın partinin temelidir pkk.

yuzune tukursem sensodyne sanarsin veysel

sacmaliklarin olusturdu threadde bir sel

neden bu kadar akilsizsin acaba

yoksa zamaninda lobotomi mi yaptirdin HA ?

onu bunu bilmem de senın vaktinden önce gelmişsin bazı işlevlerin çalışmıyor

Emrahcım senın gibi zihniyetler(?) olduğu sürece bir sonuç elde edemezsiniz.İstersen kıçını yırt bilmem ne yaparsan yap oy seviyeniz bellii!! bunu aklınıza kazıyın geçti artık o dönemler laga lugayı kes de ben nasıl partimin oyunu artırırım veya partiminin ne yanlışı yaptı onu görmen lazım millete laf atarsan daha çok oy kaybedersin

hayri forumdaki tüm mesajların silinse üstüne üyeliğin bir kayıp olmaz cidden.

Yazmayayım diyorum zorla kaşınıyorsun.. Ben normalde karşı görüşe saygımdan hakaret etmem ama önüne gelene hakaretler saçan tipler bazen hakediyor... Hayri'yi bilmem ama senin tüm mesajların silinse üstüne üyeliğin silinse bırak kayıp olmasını + bakiyeye geçirirsin forumu sanırım ortalama IQ seviyesi +10 yükselir.

Gel gelelim asıl mevzuya yazmışsın ki 50 sene önce bölünüyordu bugünde bölünüyor 50 sene sonrada bölünecek sanki 600 senelik bir devletten bahsediyor vatandaş.. Bu ülke daha 90 yıllık bir devlet zaten. 90 sene önce başımızda bugün 1 gram saygı gösterilmeyen adamlar olmasaydı.. Görürdün bölünüyor yalanlarını.. Sanki 1000 yıllık bir devletmişiz gibi bize birşey olmaz havanız yok mu.. IQ seviyesi bir elin parmağını geçmeyen insanların bugün ki tabloda haritaya baktığında bölünmeyiz demesi de normal zaten.. 90 sene önce de aynı insanların vatan umrunda değildi din elden gidiyor diye vatanı kurtarmaya çalışanlara saldırıyoralrdı..

Sen demiyor olabilirsin.

Ancak yüzde 6 oy almış parti söylğyor. Kürtlerinde en çok "faşistçe" destek verdiği parti. Örnek verdiğin parti. Satılmış bir diğer parti.

Dediklerin doğru olabilir de olmayabilirde fakat senin bunu söylemeye hakkın yok. Sen bu ülkede barış için ne yaptın onu söyle. Doğuda 50 tane kan davalı aileyi barıştıran insanlar var aydınları var bu ülkenin her kesimden çalışıyorlar. Ben burda MHP'ye CHP'ye Atatürk'e İsmet İnönü'ye bir laf ettin mi? Sanki Türkiye'yi kimin yönettiği bellide adamların satılmış olmaları dert oluyor. Orta-Doğu'da zaten şerefinle kalmaya çalışırsan Filistin halkının gördüğü zülmü görürsün.Türkmenleri beton mezara gömen Saddam'a isyan etmeseydi Barzani'nin babası hala berbat bir yer olurdu burası bir daha belini doğrultamazdı.

İspanya, Almanya, Amerika buralarda özerk bölge yokmu? Manisa'dan Roman'ları kovduğunuz gibi kovarsınız olur biter. Zaten batıda yaşayan Kürtlerin çoğu gariban savaş olmasa direk gelir memleketine parası olanda yolunu bulur medeni bir yere geçer. Asıl ben Şark Islahat Planı sayesinde doğuda Ermenilerin mülklerini devlet zoruyla isteyerek değil (devlet zorla göç ettirdi adamları suçları yok bana göre gelenlerin) ele geçiren Türkler hakkındaki planların neler onu merak ediyorum. Ben bu haksızlığa rağmen yağmalanan saldırılan bir Türk hatırlamıyorum doğuda.

Onlar ile bizi kıyaslama. ABD'de bir Alman bir İrlandalı arasında "ayrılalım burası İrlandalılar bölgesi olsun" kafası yok. Dağa da çıkmıyorlar ayrıca.

Dediklerin doğru olabilir de olmayabilirde fakat senin bunu söylemeye hakkın yok. Sen bu ülkede barış için ne yaptın onu söyle. Doğuda 50 tane kan davalı aileyi barıştıran insanlar var aydınları var bu ülkenin her kesimden çalışıyorlar. Ben burda MHP'ye CHP'ye Atatürk'e İsmet İnönü'ye bir laf ettin mi? Sanki Türkiye'yi kimin yönettiği bellide adamların satılmış olmaları dert oluyor. Orta-Doğu'da zaten şerefinle kalmaya çalışırsan Filistin halkının gördüğü zülmü görürsün.Türkmenleri beton mezara gömen Saddam'a isyan etmeseydi Barzani'nin babası hala berbat bir yer olurdu burası bir daha belini doğrultamazdı.

Var. Emekli emniyet müdürü çocuğu olarak yıllarca polis kayıtlarını izlemiş birisi olarak var. Böyle özgürlük, demokrasi nidaları atmayın hiç. B.ka gidiyro ülke. O malum partide pkk'nın oluşumudur. Az önce ne diyordun bak şimdi kıvırıyorsun.

Ya bir b.k olmaz bu ülkeden dostum bunu anla, anlayalım. Menfaat, çıkar, partizanlık almış başını yürümüş. B.k gibi sakalı olan bakan çıkmış diyorki kedi. Rezil adamlar hepsi nereden tutsak. Kısacası sabaha kadar yazışalım anlamı yok.

biliyorum bi b.k olmaz ama cıldırmamak elde değil işte . yakında apoda cıkar başbakanımızın bir bildigi vardir cıkarttıysa derler ne diyim haklısın sabaha kadar konussakda aklı selim insanlar konusur aklı avarelerde işte boyle ulkenin kaderini etkiler ama işte insan cıldırıyor sana bana olan oluyo boylelerine birşey oluyomu yolunu buluyolar göturuyolar işler tıkır tıkır gidiyo ülke güllük gülüstanlık vaybe .bir akp lide cıksın ya 40ilde elektrik kesilmiş nasıl tesaduftur desin ama nerde adam cıkıyo kedi yuzunden diyo Allah sizi..... ne diyim ben artık yazık cok yazık

biliyorum bi b.k olmaz ama cıldırmamak elde değil işte . yakında apoda cıkar başbakanımızın bir bildigi vardir cıkarttıysa derler ne diyim haklısın sabaha kadar konussakda aklı selim insanlar konusur aklı avarelerde işte boyle ulkenin kaderini etkiler ama işte insan cıldırıyor sana bana olan oluyo boylelerine birşey oluyomu yolunu buluyolar göturuyolar işler tıkır tıkır gidiyo ülke güllük gülüstanlık vaybe .bir akp lide cıksın ya 40ilde elektrik kesilmiş nasıl tesaduftur desin ama nerde adam cıkıyo kedi yuzunden diyo Allah sizi..... ne diyim ben artık yazık cok yazık

Çıksın sıkıyorsa. Bak o kadar söylüyorum. G.t kılları bir yere kadar. Adamı severler o durumda. Çıkarsınlarda görelim. Hadi çıkardın bir de öyle bir yetki ver hadi diyorum en fazla.

Yazmayayım diyorum zorla kaşınıyorsun.. Ben normalde karşı görüşe saygımdan hakaret etmem ama önüne gelene hakaretler saçan tipler bazen hakediyor... Hayri'yi bilmem ama senin tüm mesajların silinse üstüne üyeliğin silinse bırak kayıp olmasını + bakiyeye geçirirsin forumu sanırım ortalama IQ seviyesi +10 yükselir.

Gel gelelim asıl mevzuya yazmışsın ki 50 sene önce bölünüyordu bugünde bölünüyor 50 sene sonrada bölünecek sanki 600 senelik bir devletten bahsediyor vatandaş.. Bu ülke daha 90 yıllık bir devlet zaten. 90 sene önce başımızda bugün 1 gram saygı gösterilmeyen adamlar olmasaydı.. Görürdün bölünüyor yalanlarını.. Sanki 1000 yıllık bir devletmişiz gibi bize birşey olmaz havanız yok mu.. IQ seviyesi bir elin parmağını geçmeyen insanların bugün ki tabloda haritaya baktığında bölünmeyiz demesi de normal zaten.. 90 sene önce de aynı insanların vatan umrunda değildi din elden gidiyor diye vatanı kurtarmaya çalışanlara saldırıyoralrdı..

Önce saygılı olsunlar sonra saygıyı beklesinler

Geri
Üst Alt