30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

fuatavni ‏@fuatavni 4 dk.

A.A verileri sandıklara yapılacak müdahalenin göstergesidir. AKP'nin oylarını fazla gösteriyor. Son ana kadar sandıklara sahip çıkılmalı.

MUSTAFA SARIGÜL
spacer.gif
355,277
spacer.gif

CHP%45.74

spacer.gif

KADİR TOPBAŞ
spacer.gif
341,606
spacer.gif

AKP%43.98

Efsane rezillik yahu.Büyük ihtimalle hem CHA hem AA kendi taraf olduklarını şişiriyorlar bir de..Ortalamasını alalım bari :D

[attachment=9149:nnnnnn.jpg]

[attachment=9150:ööööö.jpg]

Açılan sandıktaki farka bakın....

Ekli dosyalar

• nnnnnn.webp
    nnnnnn.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 128
  • ööööö.webp
    ööööö.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 127
Burda ne kendinizi harap ediyorsunuz internet ortamı burası.Zaten Akp oylarının çoğunu bilgisayar açamayan vatandaştan alıyor.Burada akıllı insanların çoğunluk olması normal.Akp'ye oy veren adam eşekle münasebettedir şu an muhtemelen

aferin sen böyle devam et. seneye de %60 olur oylar. çevrendede böyle konuşuyorsundur umarım devam et devam.

ılk dediğim ıddıalar gelıyor adamlar elektrik kesintisi gibi olaylar sonrası olusacak tabloyu yayınlıyor suan

tüm bu farklılığın sebebi bu

Yıl olmuş 2014.... Yok ya bu ülkeden bir cacık olmaz. neyse bekleyim daha çok var ama hile olmadan bitmez bu

mynetten takip ediyorum güvenilir mi ?

Secim sonuclarini daha önce hep dogru veren CHA'ya daha fazla güveniyorum. Bu AA'nin verdigi rakamlara inanasim gelmiyor! Mantiksiz... Izmir'de okadar az fark asla olamaz mesela.. Cihan'a saldiri ve elektrik kesintileri, secim hileleri burnuma pis kokular geliyor!!

AA'da ne kadar hızlı açılmış sandıklar anlamadım valla.

Geri
Üst Alt