30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Bu verilen il genel meclisi oranlarında büyükşehirler dahil mi değil mi?

Ben onalara dair bişey demedim ama seçimi baltalamaya çalışan Cemaat kuruluşuna da prim vermeyin

Tapelerdeki rezillikler ortaya cikmisken ve

birbiriyle bukadar celiskili sonuclar verirse AKP'nin haber ajansi ::

bende gider cemaat'ten takip ederim elbette..

Hala ankara akp 7 puan öndeymiş hadi ordan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaş
spacer.gif
MURAT HAZİNEDAR
spacer.gif
480
spacer.gif
72
spacer.gif

CHP%76,63

:)

İstanbul'u da Ankara'yı da AKP alacak maalesef fark zaman geçtikçe açılır.

Ya bu nedir be ?

Orada adam çalsın çırpsın takıldığın yere bak.

Daha %40 sandık açılmışken ben kazandım demek ne kadar etik ya kazanamazsan ne olucak milleti bu şekilde etkilememeli.

Siyaset bitmiş en azından eskiden milletin iradesine saygı duyulurdu.

Bende Ankra'da Akp'nin kaybetmesini istiyorum ki Erdoğan iyice diktatör olmasın.Ama bu şekilde olmasın.Ayıptır.

Daha %40 sandık açılmışken ben kazandım demek ne kadar etik ya kazanamazsan ne olucak milleti bu şekilde etkilememeli.

Bende Ankra'da Akp'nin kaybetmesini istiyorum ki Erdoğan iyice diktatör olmasın.Ama bu şekilde olmasın.Ayıptır.

3 haftadir CHP %30'u gecemeyecek, secimi kazandik bile diyen Gokcek'in yaptiklari etik degil mi? :D

Hala ankara akp 7 puan öndeymiş hadi ordan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Böyle bir rezillik olmaz ya. 7 puanlik bir fark asla yok. Az önce CHP'nin milletvekili elindeki bilgileri paylasti ve CIHAN'la birebir tutuyor..

%1'lik bir fark bile yok suan

Bence İstanbul Akp, Ankara Chp. Ben bir vaanserver olarak doğu da Akp2nin oylarını merak ediyordum ve oylarını artırmış sadece Van'dan bir süpriz bekliyordum olmadı.Deprem de o kadar yardım gitti hala bdp

Birdaha dinle açıklamasını.

Geri
Üst Alt