30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Murat Hülagü

10 Numara!
Evet arkadaşlar yarın ülkemiz adına önemli bir gün bu konu altinda seçimlerle alakalı yorum ve tahminlerimizi paylaşalım.

Sarıgül ve Mansur Yavaş'a başarılar.

Umuyorum ki 3 büyükşehir de aynı parti de birlesirler bu sefer.

AKP 1. parti.Alacağı oy oranı ülkenin gidişatını belirleyecek.35-42 arası bir oran bekliyorum.İstanbul ayrıca önemli.

YAVAŞ GARDAŞIM YAVAAAAAAŞŞ

İzmir'den şüphem yok. Umarım İstanbul ve Ankara'da da CHP alır. Benim şehrim Adana'da ise büyük ihtimalle MHP alacak.

Hayırlısı Olacak.

edit. suriyeli seçmenler umarım bazı illerde seçimlerin kaderini etkilemezler. çok büyük bir kitle oy kullanacak.

İzmir'den yana bir şüphem yok. İzmir Cumhuriyet'in kalesidir. Sarıgül ve Mansur Yavaş'a başarılar..

İzmir ve Ankara'da Chp'nin alacagını düsünüyorum,umarım İstanbul'da bir birlesme olur ve Sarıgül baskan olur,İstanbul'da kazanan kılpayı kazanacak gibi duruyor...

Bazı büyükşehir tahminlerim.

İstanbul-Akp

Ankara-Chp

İzmir-Chp

Adana-Mhp

Mersin-Mhp

Eskişehir-Chp

Ülkemizin bekası için beklediğimiz sonuç belli. Allah yardımcıları olsun. Ayrıca, vicdan diyorum azıcık.

.

İnadına HEPAR'A vereceğim diyorsun ; İnadına ÖDP ye vereceğim diyorsun ;

- İnadına İŞÇİ PARTİSİ'NE vereceğim diyorsun ; inadına DSP ye HDP ye TKP ye vereceğim diyorsun..

- Kiminle inatlaşıyorsun ; ne uğruna ?

- 30 mart akşamı göreceğin % 1 lik oy uğruna mı ?

- Bak haberin olsun sadıç ;

- G..TÜYLE İNATLAŞAN DONUNA SIÇAR ve AKP'DEN KURTULAMAZ...

Nihat Genç

Bu adam CHP'yi elestirdi Sarigul'u cok elestirdi ve hakliydi da kimi zaman ama mesele CHP meselesi Sarigul Meselesi degil , mesele CHP - MHP - TKP - DSP -Isci Partisi -Hepar Meselesi degil . Mesele AKP mi kalsin defolup gitsin mi meselesi.Mesele ozgur mu kalalim biraz daha mi kisitlanalim meselesi . Mesele Turkiye bolunsun mu bolunmesin mi meselesi . Sacma sapan inatlara gerek yok CHP'nin guclu oldugu yerde CHP , MHP'nin guclu oldugu yerde MHP

İstanbul ankara izmir adana değişmez

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Seçim tahminim:

AKP----------%32

CHP-----------%29

MHP-----------%21

BDP-HDP----%8

Diğer-----------%10

(SP-BBP-İP-BTP)

İstanbul-----------------AKP

Ankara------------------CHP

İzmir----------------------CHP

Adil bir seçim olursa, oy çalmalar, elektrik kesintileri, boş otobüslerle sandık kaçırmalar, seçsis sistemi ile oy sayılarının manipüle edilmesi vs. gibi şeyler yaşanmazsa 3 büyükşehir de chp'nin olacaktır diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt