30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

İzmir-CHP

Konya-AKP

Tutmazsa eğer forum üyeliğimi silerim bu kadar da büyük konuşuyorum var mı aksini iddia eden?

Aslında bu seçimin bırakın yerel seçim olmamasını, genel seçim bile değil bildiğin referanduma çevrildi

Cemaatdeki herkes abilerinin veya ablalarının dediğini yapacağı diye birşey yok..CHP ve MHP destekli seçmen kitlesi olmayacağı ne malum?CHP'nin cemaat ile birleşmesine üst tabandan ses çıkarmayacaklarını mı sanıyorsunuz veya o kitlelerin buna tamam diyeceğini nereden çıkardınız?

Bakın burada şöyle birşey var..Madem böyle birşeyler vardı da neden şimdiye kadar açıklanmadı da çıkarlar uyuşmayınca gün yüzüne çıktı?İşte halk bunu sorguluyor mesele burada...Ha birde AKP'ye karşı anca o kadar parti birleşerek kazanmayı düşünüyor birde onu düşünün....

Yani benim bildiğim kadarı ile CHP'nin cemaat ile birleştiği falan yok. O bazılarının hüsnü kuruntusu. Kıbledaşları ile ters düştüler ve AKP kazanmasın diye hangi ilde hangi parti AKP ye rakip ise ona vereceklermiş. CHP ise CHP, MHP ise MHP. He niye böyle yaptıklarını, 11 yıllık kıbledaşlarını niye sattıklarını, kirli çamaşırlarını niye ortaya döktüklerini, eski kıbledaşlarına sorsunlar. O bizi bağlamaz. CHP ve MHP arasında da böyle bir doğaçlama işbirliği olacak gibi. Çünkü herkes bıktı mevcut iktidardan. O da o partilerin seçmenlerinin takdiri.

AKP'ye karşı o kadar parti birleşiyor diyorsun da, ana akım medya çıt çıkaramıyor, akp ile alakalı tek bir muhalif söz söyleyemiyorken, diğer partilerin mitinglerinden doğru düzgün yayın yapamıyorken, birçok insanı fakirliklerinden vurarak kömür, makarna vs.. ile "oyunu bana ver" dayatması yapıyorken, bunu söylemen garip olmuş. Hani akp sanki çok normal yollarla mı iktidara geldi de veya çok normal ve legal yollarla mı iktidarını 12 yıl sürdürdü de CHP ve MHP arasındaki güçlü olana oy verme olayı sorun oldu? Geçsinler bunları....

Faso fiso mu anlatıyorsun? :) Kime göre terörist? Kimler götürdü bu zamana kadar paralar her hükümet masummuş gibi yazmayın birde..

Her hukumet ucundan yemistir ama bunlar erol tasin tavugu yedigi gibi yedi ayrica diger hukumetlerin terore tutumu sifir tolerans ti bunlarin bir daga cikip mehmetcige ates etmedigi kaldi.

valla ben 2 buyuk sehrıde akp nın 3 4 oy farkıyla alacagını dusunuorum maalesef. hayırlı olur umarım turkıye ıcın bu sonuclar gerılımın olmadıgı hukukun ustunlugunun tekrar saglandıgı bı turkıye dıcem ama cok zor..

Geri
Üst Alt