30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Saadet Partisi'nin oyu da önemli.Bazı yerlerde sağ oyu bölüyor.

istanbul ve ankara yi CHP alirsa süper olur akp icin sonun baslangici olabilir umarim istanbul ve ankarayi kaybederler

Arda Bozkuş ‏@ardabozkus 6 sa.

Eey FEM'den birinci olan çocuk, mesele birinci olmakta değil, yüreğin yetiyorsa partini kur, gel sandıkta hesaplaşalım.

hahahahaha

Bu hükümetin yemesini tartışmıyorum ben arkadaşlar, yemeyi HUMUS adı altında meşrulaştırdığını ve Türkiye'deki bütün büyük iş adamlarının da bu sisteme ortak olduğunu, ortak olmayanların bertaraf olduğunu tartışıyorum.

İstanbul Ankara fasa fiso.Benim en merak ettiğim yer doğu.Eğer Akp doğu da bir çok vilayeti alırsa diyicem ki evet kürt açılımında adamlar haklıymış ama eğer doğuyu komple Bdp kapatırsa o zaman bunların yaptığı düpedüz vatan hainliğidir.

2009 yerel seçiminde %38,8 almış akp. En güçlü olduğun dönemde bunu almışsın. Şimdi hangi argümana dayanarak %45 vs. bekliyor bunlar?

Bence de en fazla %35 alır ama o zaman en güçlü olduğu zaman değildi o dönem bişeyler olmuştu ve halk tepki vermişti.Ya terör olaylarıydı ya da açılımdı.

Beyler konu siyaset olunca 2 li tartışmalara çok fazla girmeyelim konunun selameti açısından birbirinize He he deyin geçin

Şey demek istiyorsun heralde sen Aziz yıldırım diyor ya bizim dışımızda herkes şike yaptı birtek biz masumuz.

AKP çaldı diğerleri 1 kuruş bile çalmadı demek kendini kandırmaktır

Akp çaldı diyip gidip oy vermek nedir peki ?

Geri
Üst Alt