30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

yahu verilecek cevabın varsa yaz yoksa yazma "kes" li mesli cümleler ayıp oluyor edebini bozma

Ne cevap vereyim rezil olma diye kes diyoruz kelime ziyan etmeyi sevmediğimden anla diye diyorum. Yaptığın yorumların futboldaki karşılığı Sneijder'i kaleye koyalım gibi bişey Sneijder'i kaleye koyalım diyen adama cevap verir misin? Vermezsin.

Bende bir dogma büyüme İzmirli olarak sana şöyle söylüyorum Chp gelenegi bozmayyacak binali efendiye ve partisi akpye tokadı vuracak. hemde farklı bir şekilde.

ozaman boş oy mu atalım?

Hırsıza uğursuza nasıl güveniyorsun? Tüyü bitmemiş yetimin hakkına giren,Kuran'la dinle alay edenleri koruyan,yoktan sebep yaratarak ülkenin masum evlatlarını ölüme sürüklemeye çalışan bir zihniyete hangi akla mantığa hizmete destek vereceksin? Yok yere canlar gittiğinde için hiç mi sızlamayacak, paralarımızla zevk ve sefa sürenlere bir helal olsun da sen mi diyeceksin?

illa akepe mı var bu ulkede? kullanma kımseyı begenmıyorsan..hırsıza verıp harama ortak mı olmak ıstıyorsun anlamadım?

Renktaş hizmet edene oy verilir etmeyene değil,senin yaşadığın il de hangisi hizmet ediyorsa ona ver bu yerel seçim :)

ozaman boş oy mu atalım?

Sizin bileceğiniz iş ben sadece diyorum ki bu adam çaldı deyip yine de oy vermek sanki başka hiç bir alternatif yokmuş gibi yhaa çalıyor ama bizden gibi bahanelerin arkasına sığınmak ne kadar onurlu bir davranış ?

Oy verilebilecek partiler arasında hiç iktidar olmamış bir sürü parti bir sürü insan mevcut onlara oy vermeyipte çaldığı açık şekilde ortada olan sizin tarafınızdan da kabul edilmiş bir adama oy vermek nasıl vicdana sığar sadece bunu merak ettim ben.

Merak etmeyin "Türkiye yıllardır bölünüyor" masalı hep devam edecek,torunlarımızın torunlarınada bunlar söylenecek,nereden oy koparırsam misali ;)

bak ne dıyorum 50 100 yılı bulur zaten bu bolunme işi...zaten de facto bolundu orası.ayrı dıllerı ayrı ırklarını tanıdık.bı turk gıdıp orda rahat rahat bı ıkı sene yasayamaz anlasamaz. sende bılıosn bende.

Hırsıza uğursuza nasıl güveniyorsun? Tüyü bitmemiş yetimin hakkına giren,Kuran'la dinle alay edenleri koruyan,yoktan sebep yaratarak ülkenin masum evlatlarını ölüme sürüklemeye çalışan bir zihniyete hangi akla mantığa hizmete destek vereceksin? Yok yere canlar gittiğinde için hiç mi sızlamayacak, paralarımızla zevk ve sefa sürenlere bir helal olsun da sen mi diyeceksin?

Hocam,dünya da namussuzlar kadar namuslular vardır.Her kime oy verecekseniz inanın bu değişmeyecektir..

Ülke bölündü zaten embesil herif. Her şey masal gibi geliyor size tabi.

Tabi canım bölündü senın gibi edebeni bilmeyen haysiyetsizler yüzünden bölünecek :))))))))))) Komik olma yorum yazamıyorsan hakaret etmene gerek yok

Renktaş hizmet edene oy verilir etmeyene değil,senin yaşadığın il de hangisi hizmet ediyorsa ona ver bu yerel seçim :)

hızmet bakıs acımız farklı..ben ankaradayım 5 gıdıs gelıslı yol istemıyorum ben ama ondan da gecılmıyor..sehır ıcınde karsıdan karsıya gecme dıye bırseyımız yok..hafta sonu avm deyız yada evdeyız hıcbıseyımız yok ankarada maalesef.ayrıca herseyden onemlısı hızmet degıldır..adamlar hırsız dıyoruz sen hızmet edıyorlar dıyorsun yapma allah askına..agzına dını alan baska hangı partı vardı bu kdr? en cok bunlar yedı.hala savunabılıosunz

Aslında Akp'li olup son olaylardan dolayı tepkili biri gidip Chp'ye değil Mhp'ye oy atar.Benim tahminim 35 27 20

Genel olsa dediğin gibi olur da yerel seçimde bölgeden bölgeye değişir. Atıyorum Ankara'da MHP'nin oyları neden artsın ki düzgün aday bile sürmedi adamlar. Kazanmak gibi bir amaçları yok zaten.

Veya Adana'da MHP çok güçlü, CHP'nin kazanmak gibi bir amacı yok.

Yerel ve genel dinamikleri farklı.

Geri
Üst Alt