30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

hızmet bakıs acımız farklı..ben ankaradayım 5 gıdıs gelıslı yol istemıyorum ben ama ondan da gecılmıyor..sehır ıcınde karsıdan karsıya gecme dıye bırseyımız yok..hafta sonu avm deyız yada evdeyız hıcbıseyımız yok ankarada maalesef.ayrıca herseyden onemlısı hızmet degıldır..adamlar hırsız dıyoruz sen hızmet edıyorlar dıyorsun yapma allah askına..agzına dını alan baska hangı partı vardı bu kdr? en cok bunlar yedı.hala savunabılıosunz

Bana bir tane temiz parti göster o halde tamam diyeyim

Peder kütahyalı oraylada bagım var. Bugüne kadar Akpdeydi, Yarın yüksek ihtimal Mhp alacak gibi hemde farkla.

Ülkede bırak iktidar görmeyi, belediye ve hatta ilçe bile kazanmamış partiler var, tertemizler daha lekelenmediler, git ver birine işte. Ülke sadece 3 partiden ibaret değil.

Tabi canım bölündü senın gibi edebeni bilmeyen haysiyetsizler yüzünden bölünecek :))))))))))) Komik olma yorum yazamıyorsan hakaret etmene gerek yok

Sana yorum yazsak anlıyor musun ki. Kaç sayfadır sana sorular geliyor kıvırıp kıvırıp başka cevaplar veriyorsun.

Şey demek istiyorsun heralde sen Aziz yıldırım diyor ya bizim dışımızda herkes şike yaptı birtek biz masumuz.

AKP çaldı diğerleri 1 kuruş bile çalmadı demek kendini kandırmaktır

Ben öyle bi şey demiyorum. Dİğerleri de hırsızlık yolsuzluk yaptı ki şu anda başımızda değiller demi.

Hadi köylerde küçük yerlerde yaşayan bu yolsuzluklardan haberi olmayan akp seçmenini anlarım ama hırsızlık yapıldığını bilerek ona oy veren seçmeni anlayamam kusura bakma. Hırsızlık yapan kadar onun da suçu vardır benim gözümde.

iyi de bilmiyoruz ki kim temız kım kırlı.baska bı partıyı deneyelım temız deılse onada aynı tepkıyı gosterecez zaten..ayrıca hıcbı partı zamanında bu kdr kırlılık olmadı olduysada bu kdr net degıldı basbakanı bakanları ogulları hepsı ısın ıcınde

iyi de bilmiyoruz ki kim temız kım kırlı.baska bı partıyı deneyelım temız deılse onada aynı tepkıyı gosterecez zaten..ayrıca hıcbı partı zamanında bu kdr kırlılık olmadı olduysada bu kdr net degıldı basbakanı bakanları ogulları hepsı ısın ıcınde

CHP,MHP temiz mi peki?

arkadaş izmirli yola, metroya, binaya bakmaz.. Kordonuna bakar, sahiline bakar, rakı balığına bakar. Geçen metroyu bozdular 20 dk bekledik herkes akepe oyunu dedi öyle hırsa gelip oy atacak şehir değil

Veysel çok hararetli konusuyon güzel gardeşim :D sakin ol az. yarın ak kara belli olacak akşam buraya gelmeye yüzün olmazsa görürüm ben seni ;)

arkadaş izmirli yola, metroya, binaya bakmaz.. Kordonuna bakar, sahiline bakar, rakı balığına bakar. Geçen metroyu bozdular 20 dk bekledik herkes akepe oyunu dedi öyle hırsa gelip oy atacak şehir değil

Hay ben senin Allahına Kurban Olayım ! :D

Ülkede bırak iktidar görmeyi, belediye ve hatta ilçe bile kazanmamış partiler var, tertemizler daha lekelenmediler, git ver birine işte. Ülke sadece 3 partiden ibaret değil.

Boşa at daha iyi diyorsun... Hocam ülkede bir yapılanma var Erdoğan bunu biraz geç farketti eğerki AKP gider de başka bir parti gelirse bu yapılanma devam edecektir..Sanıyormusunuz ki CHP veya MHP nin baş edebileceğini?

Geri
Üst Alt