30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Beyler nezaman akp'lilyle fb'linin laftan anladigini gördünüz? Hirsizlik onlarin ruhuna islemiş. Olagan görüyorlar bunu. Riya ve takiyye'dir bunlarin idelojisi.

İzmir belediyesinin kredi puanı devlet merkez bankasından yüksek mesela

İzmir Beledeyesi yatırım mı yapıyormuş ki? Yıllardır İzmir aynı yahu hiçbirşey yok gidin görün bi bakın..Sonradan büyükşehir olan iller bile İzmir'i geçti.Geri kaldı İzmir sadece adı var işte oda "İzmir"..

Boşa at daha iyi diyorsun... Hocam ülkede bir yapılanma var Erdoğan bunu biraz geç farketti eğerki AKP gider de başka bir parti gelirse bu yapılanma devam edecektir..Sanıyormusunuz ki CHP veya MHP nin baş edebileceğini?

şimdi sen 12 yıldır iktidar olan partini yapılanmadan yeni mi haberi oldu diyorsun? peki asızın 2002 de iktidar olan parti yapılanmasız mı geldi

Kaç para alıyorsun @Veysel Önal ya da alıyorsunuz ?

Unutma !!

1533849_773525559326033_2081982288_n.jpg

Veysel gel İzmire görürsün geri kalmışlıgı. Saçma sapan konuşma burda sinirrimi bozdurma benim.

İzmir Beledeyesi yatırım mı yapıyormuş ki? Yıllardır İzmir aynı yahu hiçbirşey yok gidin görün bi bakın..Sonradan büyükşehir olan iller bile İzmir'i geçti.Geri kaldı İzmir sadece adı var işte oda "İzmir"..

Karşıyaka da yaşıyorum zaten ;) bizim için yatırım demek bina taş demek değil

Valla Siz İzmir'e gelişmiş diyorsanız başka büyükşehire gitmemişsinizdir yada sizin gelişmişlik anlayışınız farklıdır..

Tahminim

İstanbul Akp:45 Chp:39

Ankara Akp:42 Chp:37

İzmir: Akp:33 Chp:50

Türkiye Geneli Akp:39 Chp:30 Mhp:17

Veysel İzmirin neyi gelişmemiş anlat dinleyeyim. 27 yıldır ben bu şehirde yasıyorum.

arkadaş izmirli yola, metroya, binaya bakmaz.. Kordonuna bakar, sahiline bakar, rakı balığına bakar. Geçen metroyu bozdular 20 dk bekledik herkes akepe oyunu dedi öyle hırsa gelip oy atacak şehir değil

Bunu şöyle açıklayayım. Önce insani yaşam.

Metrosuz da ulaşır İzmirli, İstanbullu. Konu bu değil. Ama Metrobüs dayatıp metro vaati veriyorsan hadi lan ordan derler.

İzmirli bilinçlidir. Önce özeline bakar. Bireysel değil genel. Bilirki, elinden rakısı-boyozu-balığı-kordonu-midyesi alınırsa yaşamın anlamı azalır. Yemişim metrosunu.

Ben Ümraniye-Şerifali'deyim. Burası sakallı cemaat yalakları beyni alınmışlar ya da g.t kılları ile dolu. Çıkarcı satılık onursuz şerefi 3 para. Tüm olanlara rağmen.

Burada, bir pub (gençlere hitaben) örnek : Shakespeare ya da Benzin gibi açamazsınız. Açsanızda alkol satamazsınız. Davalar dolu. Sebep ? Çok sakallı tipler izin vermiyormuş.

İşte İzmirli bu yüzden haklı.

Boşa at daha iyi diyorsun... Hocam ülkede bir yapılanma var Erdoğan bunu biraz geç farketti eğerki AKP gider de başka bir parti gelirse bu yapılanma devam edecektir..Sanıyormusunuz ki CHP veya MHP nin baş edebileceğini?

Yapılanma dediğin; Akdoğan, Fidan, Atalay, E.Ala ve avaneleri.. Bırak Allah aşkına her şey ortada kardeşim. Şu iç hesaplaşmalarını bir yapsınlar zaten birbirlerini kovalayacaklar. Ondan önce millet kovalasın ki zararları az olsun diye uğraşıyoruz.

Geri
Üst Alt