30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Aynen öyle renkdaş. Bunlar kesinlikle unutulmamalı!!

Kaç para alıyorsun @Veysel Önal ya da alıyorsunuz ?

Unutma !!

1533849_773525559326033_2081982288_n.jpg

Emrah hadi yoluna canım,sana mı soracağım hangi partiye oy vereceğimi?Edepsizlik etme

İstediğine verde, kaç para alıyorsun ?

Edepten anlar mısınız siz ?

Ananı alda git diyen adamın g.tünün kılısın sen. Açık ve net. Hayasızsın. Bayraksızsın. Kaç parasın ? Bak vereceğim. Laf olsun diye değil.

Genel olsa dediğin gibi olur da yerel seçimde bölgeden bölgeye değişir. Atıyorum Ankara'da MHP'nin oyları neden artsın ki düzgün aday bile sürmedi adamlar. Kazanmak gibi bir amaçları yok zaten.

Veya Adana'da MHP çok güçlü, CHP'nin kazanmak gibi bir amacı yok.

Yerel ve genel dinamikleri farklı.

İnsanlar yanlış bir şekilde ideolojik davranıcak bu yüzden Chp Ankara'dan Mhp'li aday gösterdi.Amaç Mhp'nin oylarını almak.

Ama senin de haklı olduğun bir konu var ki çoğu yerde Chp ve Mhp birbirine rakip aday göstermedi o yüzden Chp ve Mhp arasında oy kayması yaşanır.Ama Akp'den Chp'ye fazla oy dönmez.Benim tahminim 35 27 20.

Boşa at daha iyi diyorsun... Hocam ülkede bir yapılanma var Erdoğan bunu biraz geç farketti eğerki AKP gider de başka bir parti gelirse bu yapılanma devam edecektir..Sanıyormusunuz ki CHP veya MHP nin baş edebileceğini?

Şaka mı yapıyon, ne geç fark etmesi, zaten o yapıyı bizzat kendi inşa etti 12 yıldır bu ülkeye. Şimdi o yapı onun kirli çamaşırlarını dökünce de napacağını şaşırdı. Evet boş oy at daha iyi, en azından vicdanın rahat olur, parayla mı sanki oy vermek? Bir daha ki seçimde değiştirirsin gerekirse. Ama önce hem ülkeyi hem de vicdanını arındırmak adına boş oy bile atsan harama karşı çıktığının göstergesidir bu.

Boşverin şunu ya. Gelişmemiş Dedigi İzmire bir gelsin bir daha ayrılmak istemez. Ben Balçova-Güzelyalı çocuguyum :D Hele oralardaki manitaları görse şehre taşınır.

Ahh yok mu şu hemen edepsizliklere başlamalar hiç şaşırtmıyorsunuz yarın görüşmek dileğiyle :)) ;)

Sanki diger partiler calmiyor muydu hepsi caliyor lafi soylenince benim aklima su geliyor. ( lutfen kisisel algilamayin )

Biriyle evleniyosun. Karin yada kocan seni aldatiyor bosaniyorsun.

Sonra baskasiyla evleniyosun oda seni aldatiyor. Sende diyosun ki aman yeaa sanki onceki aldatmiyor muydu.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ananı alda git diyen adamın g.tünün kılısın sen. Açık ve net. Hayasızsın. Bayraksızsın. Kaç parasın ? Bak vereceğim. Laf olsun diye değil.

bu ne bicim laf ya ben akpli olsam biri bana boyle dese cok oy verrim akpye

Izmir halki kendine yazik ediyor, potansiyelini degerlendirmemekte israrli

Bak o konuda malesef haklısın :D ama bitiyor artık bir zahmet :D gerke kalmadı yeni baskana.

Tapaler çıkmasa sırf metro yüzünden Binali Yıldırım seçilirdi ki zaten bilerek ulaştırma bakanını İzmir'de aday gösterdiler.Benim balçova da arkadaşım var adam artık isyan etmişti oyumu Akp'ye vericem diye.Adamlar da napsın devlet Akp dışında ki illere zırnık koklatmıyor.

Sokaktan çevir bakalım İzmirliyi,CHP ne yapmış İzmire.

Bakterisiniz siz. Zerre kadar düşünme yetiniz yok. Ruhunuz bile satın alınmış. Bilal'in sıfırladığı her para senden çıkıyor benden çıkıyor geleceğinden çıkıyor. Hayasızlığın bu kadarı. Utanmadan birde akıl veriyor millete. Yiyin şişene kadar.

Bayrak yasak, and'ımız yasak, o yasak bu yasak sonra oy için Bayrak-and-İstiklal Marşı kullan. Hayasız edepsiz onursuzsunuz.

İZMİR Cumhuriyetin Kalesidir. Yarın farkını yine göstericektir.

Bu forumun cogu yaygara kampanyalarina katilmaya calisti bir umut diye, yarin bir kez daha gerceklerle yuzlesecekler. Iyiler her zaman kazanir, icraat, icraat, icraat..

Emrah sana yazık vallahi,zihniyetin bozulmuş bu yaşa kadar keşke edep dersi alsaydın hemen kendini belli etmeseydin bari insan taklidi yap desem yaparmısın? Muamma...

Geri
Üst Alt