30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

ben 2009 da saadet partisine atmiştim oylarimi abimle öbür kardeşimde oy atacak. normalde saadet partisine giderdi oylarimiz. şimdi, sirf şu ampule inat başinda olan herifi sevdigim söylenemez ama chp ye aticaz. annem babam vermez onlar bagli.

Yahu kürtlerden Chp'ye oy veren mi var ki oyları bölünsün.Zaten Hdp'de Chp'nin çok az olan kürt oylarını alamaz çünkü Chp'ye oy veren kürtler o kadar uç insanlar değil.Hdp anca Tkp'nin olmayan oyunu alır.

arklar son dk aldigim bilgiye gore yarin akp kazanirsa fbyi kume dusurucekmis sayin basbakanimiz gonul rahatligi ile o pusuladaki ampule muhrunuzu basabilirsiniz cabamizin adi gs lutfen

Fb yi küme mi düşürecekmiş? :D Ne küme düşürmesi olsa olsa azize ile kanka olur o başka bir yol olmaz :2aloh1:

Onu bunu boş verin de, Kocaeli'de Saffet Sancaklı bir sürpriz yapabilir mi?

hdp neden chpnin oylarını bolsun birbirinden cok farklı 2 siyasi yapı

Sırrı denen herif sözde solcu geçiniyor, sürekli Sarıgül'e çamur atma politikası güderek sol oylarını ne kadar bölersem kardır diye bakıyor. Ayrıca gezi eyleminin başlamasında Sırrı'nın çok büyük rol oynadığını düşünenler de az değil. Buradan da ne kadar oy toplarsam chp'ye o kadar darbe vururum diyor. Yüzde 1 veya 2 fark etmez, sonuçta her oyun önemi olduğunun farkındalar.

Sırrı denen herif sözde solcu geçiniyor, sürekli Sarıgül'e çamur atma politikası güderek sol oylarını ne kadar bölersem kardır diye bakıyor. Ayrıca gezi eyleminin başlamasında Sırrı'nın çok büyük rol oynadığını düşünenler de az değil. Buradan da ne kadar oy toplarsam chp'ye o kadar darbe vururum diyor. Yüzde 1 veya 2 fark etmez, sonuçta her oyun önemi olduğunun farkındalar.

Adinin tekidir o. Hin'dir. Faşisttir. Al onu vur rte'ye.

Apocu birine oy veren chpli bikere mantiga aykiri bence bunlar chpnin oyununa geldiler.

Zaten aklı başında bir chp'li gidip bunlara vermez. Ancak gezi olayında bu herifi kahraman olarak gören akli dengesi bozuk birileri verirse verir.

Sanane yahu ? Konu da adım mı geçmiş tipitip ? 5483475837 sayfa olmuş. Ezik misin ? Öyleyim dersen çıkacağım bak. Amaç topluma kazandırmak.

hakaretlerinle bir yere varamayacagimiza gore laflarini geri almanin akabinde konuya geri donebiliriz renktas

Geri
Üst Alt