30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Eskişehir'den bildiriyorum. İnanılmaz bir oy kullanma telaşı var insanlarda. Çok mutluyum o yüzden. Geçen seçimlerde böyle değildi. Umarum diğer illerde de durum böyledir.

Oy kullandığım okulda görevli arkadaşlarım vardı. Sıkı sıkı tembih ettim oyları çaldırmayın diye. Hepsi kurnazdır, mahellenin bebeleridir bizim buralarda sıkıntı zor çıkar. Herkes bölgesindeki durumu yazarsa memnun olurum.

Hangi mahallede oturuyorsunuz?

Muthiş hile var akp tarafında her yerde. Ben böyle demokratiğe tahhhhhh...

Sonra sandıkda cevap verin derler. He he yav

bu sene herkes oyuna sahip çıkıyor sandıklara gidiyor uyuyan dev (halk) uyandı

Parti adının üstüne basan çok oluyor o çizginin üstüne

Nereye basıldığı net olduğu müddetçe sorun yok

oyumuzu kullandık vatana ve millete hayırlı olsun

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JyfdjvYXgvw[/media]

"Son seçimde %50 aldı bu seçimde de %40 üzeri alır" diyenlere küçük bir hatırlatma; 2007 genel seçiminde %46 almıştı ama 2009 yerel seçiminde 8 puan düştü. Genel ile yerelin farkını bu şekilde daha iyi anlayabiliriz.

"Son seçimde %50 aldı bu seçimde de %40 üzeri alır" diyenlere küçük bir hatırlatma; 2007 genel seçiminde %46 almıştı ama 2009 yerel seçiminde 8 puan düştü. Genel ile yerelin farkını bu şekilde daha iyi anlayabiliriz.

Sana da küçük bir hatırlatma AKP'nin önceden kemiklenmiş oyu %20 civarı tahmin ediliyordu şimdi gezi-yolsuzluk olaylarıyla falan bu oyun %35'in üzerinde olduğu söyleniyor.

Vatana millete hayırlı olsun. Gece bayram havası olur inşallah burada.

Ayrıca AKP yerel seçimlerde 2004'te %40 almıştır ve bu AKP'ye karşı önyargıların en az olduğu dönemlerden birisidir. Ülkedeki belediyelerin dağılımına bakarsanız bir çok CHP kalesini aldığını görürsünüz. Sizce şu an bu oranı aşması mümkün mü? Tepkilere ve Doğu'daki BDP anlaşmasına rağmen...

2004 Yerel Seçimleri

Yerel_Secim_Sonucu_2004-1.jpg

Geri
Üst Alt