30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Şu an Ankara'da bulunduğum bölgede elektrikler kesik,aklıma gelen başımıza gelmez umarım

Kendi kalemiyle gelenlere sandık görevlileri laf sokuyor , bu devlet organize yolsuzluk yapar mı diye :D

Ayrıca o değil de 1 saatten fazla süre okulda kaldım , tek bir tane Fb formalı arkadaş görmedim ..Ne iş hani sandığa formayla gidiyordu bunlar :asd:

Kendi kalemiyle gelenlere sandık görevlileri laf sokuyor , bu devlet organize yolsuzluk yapar mı diye :D

Ayrıca o değil de 1 saatten fazla süre okulda kaldı , tek bir tane Fb formalı arkadaş görmedim ..Ne iş hani sandığa formayla gidiyordu bunlar :asd:

Ben bayağı gördüm fb formalı,bir anlam da veremedim. Sanırım gündemin gerisinde kalmışım...Fenerbahçe partisi vaadi mi vermişti acaba Azizcik de bunları kandırıyor...:D Asıl Türkiye'nin şu fb'li zihniyetten kurtulması gerek. Adamlarda "ben buradayım" mesajı verme hastalığı gün geçtikçe kronik hal alıp toplum psikolojisini zedelemeye başladı....

Hayırlısı Olacak.

edit. suriyeli seçmenler umarım bazı illerde seçimlerin kaderini etkilemezler. çok büyük bir kitle oy kullanacak.

Malesef etkilicek türkiyeye gelen şu ana kadar suriyeli sayısı yaklaşık 1 milyonu buldu.

1 milyon kişi oy kullansa dahi 1 milyonuda akpartiye verecektir.Buda secimlerde %5 oranında etki edecektir.

Ben bayağı gördüm fb formalı,bir anlam da veremedim. Sanırım gündemin gerisinde kalmışım...Fenerbahçe partisi vaadi mi vermişti acaba Azizcik de bunları kandırıyor...:D Asıl Türkiye'nin şu fb'li zihniyetten kurtulması gerek. Adamlarda "ben buradayım" mesajı verme hastalığı gün geçtikçe kronik hal alıp toplum psikolojisini zedelemeye başladı....

[attachment=9133:Recep TE.jpg]

bu

Ekli dosyalar

• Recep TE.webp
    Recep TE.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 112
ya kafam karisti turkiyede saat kac burda 3 bucuk turkiyede 1 saat ileri olmasi lazim ayni ama orda alinmadimi daha

Merak ettim bakalım gscimbom sayfasında hangi parti birinci gelecek :)

Ben semt secimlerinde MHP il seciminde CHP'ye verdim.

İstanbul secimleri için ise mustafa sarıgül secilmesini isterim.Sarıgün fanatik gsli olduğunu biliyorum oğluda gs yönetim kurulunda gsnın projelerine falan yardımcı olur o bakımdan :D

Geri
Üst Alt