Zeynep GÜMÜŞ
Sarı Üye
- 6 Nisan 2013
- 327
- 0
- 706
Şu an Ankara'da bulunduğum bölgede elektrikler kesik,aklıma gelen başımıza gelmez umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kendi kalemiyle gelenlere sandık görevlileri laf sokuyor , bu devlet organize yolsuzluk yapar mı diye
Ayrıca o değil de 1 saatten fazla süre okulda kaldı , tek bir tane Fb formalı arkadaş görmedim ..Ne iş hani sandığa formayla gidiyordu bunlar![]()
Hayırlısı Olacak.
edit. suriyeli seçmenler umarım bazı illerde seçimlerin kaderini etkilemezler. çok büyük bir kitle oy kullanacak.
olsun önemli olan fikir ve icraatlarıyla beni temsil edeceğine inandığım yere oy vermek ve de bazılarına tepkimizi göstermek![]()
Ben bayağı gördüm fb formalı,bir anlam da veremedim. Sanırım gündemin gerisinde kalmışım...Fenerbahçe partisi vaadi mi vermişti acaba Azizcik de bunları kandırıyor...Asıl Türkiye'nin şu fb'li zihniyetten kurtulması gerek. Adamlarda "ben buradayım" mesajı verme hastalığı gün geçtikçe kronik hal alıp toplum psikolojisini zedelemeye başladı....
Malesef etkilicek türkiyeye gelen şu ana kadar suriyeli sayısı yaklaşık 1 milyonu buldu.
1 milyon kişi oy kullansa dahi 1 milyonuda akpartiye verecektir.Buda secimlerde %5 oranında etki edecektir.
Şu an Ankara'da bulunduğum bölgede elektrikler kesik,aklıma gelen başımıza gelmez umarım
ya kafam karisti turkiyede saat kac burda 3 bucuk turkiyede 1 saat ileri olmasi lazim ayni ama orda alinmadimi daha
Melis'e dikkat edin aman her türlü hinliği yapar o karaktersiz...
Yanlışın var 20 milyon Suriyeli oy kullanıcak