30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

istanbul ile alama yok ama istanbul çok önemli sarıgül alması lazım

AKPARTİ

tüm adaylari söyle bir gözden gecirdim.. dikkatimi ceken dogu ve güneydogu'da dogru dürüst aday göstermemisler sanki, bir tek fatma sahin (gaziantep) kuvvetli gibime geldi.. BDP'ye mi teslim edecekler acaba?

AKPARTİ

tüm adaylari söyle bir gözden gecirdim.. dikkatimi ceken dogu ve güneydogu'da dogru dürüst aday göstermemisler sanki, bir tek fatma sahin (gaziantep) kuvvetli gibime geldi.. BDP'ye mi teslim edecekler acaba?

Eger urfa yi kaybederlerse buna inanacam.

Bdp urfa da baydemir i aday gostermisken akp gitti tek basina alacak Fakibaba yi gostermedi yerine sehirde pek sevilmeyen vali yi aday gosterdi.

Merakla bekliyorum urfa sonucunu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Muhtarlık işlemlerinden de para alıyorlar Anadoluda falan iyi para aslında.

O kaldırıldı sanırım artık maaşa zam gelmesiyle.

Anadoluda işe yaramaz ama mesela Ankarada bi Kızılay Mah. Muh. düşünüyorum da sürekli kağıt işlemleri. Hergün dükkan açılıp kapanıyor. Günde 25 ikametgah verse en kötü ihtimal günlük 125tl. Aylık 3750tl o da sadece günde 25 ikametgah verse yani kaldı ki bunun Taksimini Kadıköy ünü sen düşün.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Ülke tarihinde bu kadar tutanak tutulan bi seçim daha olmamıştır heralde. Nedense tutanakların hepsi de AKP aleyhine.

Akıllı telefonlarınızdan saata bakmaktan vazgeçin :D

Saatlerin ileri alınacaktı iptal oldu saat şu anda 16.17 aynı muhabbet sabahtan beri dvam ediyor.

aha cnn de karadeniz için verilmeyen kupa var diye girdi lafa adam :D

Daha önce ki seçimler de Akp'ye verip şimdi oyunu değiştiren var mı? Ben hiç rastlamadım.

Bazıları halen koyun otlamaya devam ediyorlar.

Ama değiştirenler var bi akraba bizim koyu akpartiliydi önceki secimlerde akpartiye oyumu vermedim diye kızıyordu bana şimdi chp secim otobüsünü o kullandı.İlçede mhp şehirde chp ye verdi diyo bide bu adamı baştan indiricez diye :D

bi adnan polatın ibra edilmediği kongreyi baştan sona takip etmiştim bide bunu edicem

inşallah yine istediğimizi alırız

Geri
Üst Alt