30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Seçim yasağı ne zaman bitiyor yani kaç gibi sonuçlar gelmeye başlar.

Yasaklar saat 18'de bitiyor.. Yani daha 1 saat 30 dakika var neredeyse ilk sonuclarin gelmesine.

Anadolu Ajansı bütün sandık sonuçlarını toplayacak 21'e kadar hiçbir medya kuruluşuna dağıtmayacakmış. Oy çalmak için bi 4 saat daha, hadi yine iyisiniz. :congratulatory:

Eger urfa yi kaybederlerse buna inanacam.

Bdp urfa da baydemir i aday gostermisken akp gitti tek basina alacak Fakibaba yi gostermedi yerine sehirde pek sevilmeyen vali yi aday gosterdi.

Merakla bekliyorum urfa sonucunu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gizli ittifak diyorlar. Doğu'yu sana bırakırım ama sen de büyük illerde seçmenlerine bana destekleteceksin demiştir. Gayet mantıklı onlar için. Böyle bir şeyi de beklerim.

chpliler el atsin işe. tutanagi tutulan yerlere adamlarini göndersinler. boş durmasinlar. eger tabi seçimi kazanmayi istiyorlarsa. onudami biz düşünelim.

Adamlarını gönderse ne olacak ki? Polise gitse yardım mı edecek, dava açsan lehine mi sonuçlanacak? Dizine kadar bok içine memleket.

chp ve mhp lilere seçimde hile olmaması adına büyük iş düşüyor ne kadar adam varsa yığmaları lazım sandıklara sanırım bunu ciddiye almışlarki ben basit bir köy okulunda bile bugün gördümki bir çok mhpli ve chpli yetkili vardı

Bitlis ve Urfa'da elektrikler kesilmis,zamanlama manidar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 15.03.1948‘de Aydın-Nazilli’de doğdu. Bilimci, Jeofizik Yüksek Mühendisi, Türk Dili Araşırmacısı, Çağımcı (gazeteci), Yazar, Düşünür, Kamusal Toplum (STK) Örgütçüdür. İstanbul Üniv(Tüleklik-Lisans)1970, ABD’de Kaliforniya Stanford Üniv. (Unganlık-Master)1973, Colorado CSM(Ökelik-Doktora)1975, Massechutsetts Ins. Of Technology MIT(Ökelik üstü-Post Doktora) 1980 derecelerini almıştır. 1975’den günümüze İTÜ Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliğinde, 2011‘den beri Maltepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde öğretim üyeliği yapmaktadır. 17 kitabı, 420 bilimsel yayını, Türkiye sorunlarına yönelik 905 araştırma tasarımı vardır. 24 Kamusal (Sivil) Toplum Kuruluşu’na üyedir. SENATO ile ŞANTİYE dergileri ile Beşiktaş, Yeşil Dünya gazetelerinde sürekli köşe yazarıdır. Türkiye’de ilk kez “Jeofizik Mühendisliğini” 1983’de kurduğu YERALTI ARAMACILIK Bilimsel Araştırma Kuruluşuyla özelleştirmiştir. 2000-2002’de TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Genel Başkanı, 2002-2004’de Türkiye Jeofizik Kurumu Derneği Genel Başkanlığı, 2006-2007 Arası İran Devletinin petrol danışmanlığını yapmıştır. 2010’da “Ülkeler Deprem Ağı Türkiye Başkanlığına” atanmıştır.2011-2012 arası TMMOB JFMO Başdanışmanlığı yapmıştır. 1974’de Amerika’da “Yılın En Başarılı Yabancı Öğrencisi”, 2000’de İ.Ü. İletişim Fakültesi “Yılın İletişimcisi “(Deprem Eğitimi ile), 2002’de Halkın Onur Ödülü, 2002’de ADD’ce Yılın Atatürkçü Bilim Adamı, 2003-2005’de Aydın Derneği Yılın Deprem Bilimcisi, 2005 Uluslar Arası Azerbaycan Jeodinamik ve Petrol Toplantısı “En başarılı Bilim Adamı”, 2012 Dil Derneği “Yılın Bilim Adamı” 2013 Fen Bilimlerinde “Yılın Yerbilimci Bilim Adamı” ödüllerini almıştır. İlgi alanları; Kentsel Dönüşüm, Yapılaşma ile Yapı Jeofiziği, Deprem Kestirimleri, Yeraltı Kaynakları(jeotermal, su, petrol, doğalgaz, maden, taşocağı) Aramaları, Arkeojeofizik, Türk Dili Araştırmalarıdır. Yaşamı; Araştırma, eğitim, yayın, danışmanlık, sunuşlar(konferanslar), TV izlenceleri yaparak sürdürüyor. Çilim (sigara) ile alkollü içki içmez. Organlarını bağışlamıştır. Türkçe, İngilizce bilir. Katıksız Atatürkçü, bilimgüder(laik), yurtseverdir. Al bayrağını, İkiteker sürmeyi, Ağaç dikmeyi sever. Selanik kökenlidir, Kavalalı Mehmet Ali Paşanın büyük torunudur.

Bj-yCslCYAA73B4.jpg

saatleri ileri alsaydiniz simdi 18 é daha cok var yaaa

Kendi memleketim Aydın ve Söke için durumu söylersem ,

ülkenin en başarılı belediye başkanlarından hatta en başarılısı olan diyebileceğimiz Özlem Çerçioğlu Aydın büyükşehir belediyesini CHP adına süpürecektir ,

Sökede ise büyükşehir statüsü ve bir çok belde/nahiye belediyesinin kapanması ve Sökeye bağlanması sonrasında işler biraz karıştı normalde CHP/MHP favori idi , sonraki durumda ise CHP/MHP/AKP başabaş deniliyordu son durumda herşeye rağmen CHP yüksek ihtimal alacaktır diye tahmin ediyorum .

Aydın'ın diğer ilçelerinden Nazillide MHP , kuşadasında CHP sürpriz olmaz ise alacaktır , Germencikte ise CHP favori olsada özellikle Ortaklar belediyesinin kapanması ve katılmasıyla işler biraz daha karışık CHP önde olsada net bir durum yok , geri kalan ilçelerinin ise durumlarını pek bilmiyorum .

Geri
Üst Alt