30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Daha önce ki seçimler de Akp'ye verip şimdi oyunu değiştiren var mı? Ben hiç rastlamadım.

İtiraf edeyim geçen seçimlerde burada yaptığı hizmetten dolayı büyükşehir başkanlığında vermiştim.

Genel seçimde ise kutuya gidene kadar kafam karışıktı sürekli gözümün önünden geçiriyordum partileri 1 şans dedim akp'ye verdim çaresizlikten.

Ama şimdi yok muhtar için bile CHP'ye atıcam diye gittim bizim eski muhtar CHP'liydi ona verdim.

Bu seçimde belki belediyecilik olduğundan fark olmayabilir ama genel seçimde bu çok bariz belli olacak, yani akçılar sakın böbürlenmesin ne oldu falan diye çoğu kişi başında ampul var diye değil aday'ı tanıdığı için veriyor.

Yusuf Ziya Yılmaz (Samsunlu) - Vikipedi

Bizim başkan bu, ama adam şu anda yoruldu diye biliyorum seçimlere girmek istemedi zorla adamı seçime soktular. Bakalım nolcak il özüne dönecek inş.

Batı illerinde sandıklarda daha belli bir şey yok,gelen veriler doğu illerine ait onlarda kesin değil çok az bir bölümü

istanbul ankara izmir chp'nin inşallah

izmir zaten chpnin ;) ankarada melih dönemi biter ;) istanbulunda abisi mabisi yok

Belli bir oy yüzdesi belli olmadan konuşmak anlamsız. Şunun şurasında 1 saat sonra bir çok net bilgi olur elde.

Antalya'da çok önemli,Chp önde deniyor ama daha açılan sandık sayısı %3...

DHA'nın son tweeti:

''Bazı illerden çok sürpriz sonuçlar geliyor.. yasaklar kalkar kalkmaz..''

Heyecan tavan yaptı bende..

Cnn'de Nagehan var bu kadına acayip sinir oluyorum

Mhp chpden onde deniyor twitterda

Dogrudur, acılan oyların tamamına yakını dogudan su anda.

Chp'nin su anki oy oranı %15 filandır muhtemelen, daha %2,6 acılmıs sandıklarda, konusmak icin cok erken. Chp yine sonradan baslar yüzdesini yükseltmeye.

sorma ya sinir yaptım :) keşke yapmasaydim ama sonucta aynı yere yapılmış muhur taşma gibi birşey olmaz inşallah sayılır.

Dediğim gibi net bilgim yok. İstersen kısa bir araştırma yap YSK sitesinden.

Ama bildiğim ve mantık gereği bir kere basma şansın var. Neyse sağlık olsun:)

Istanbulu chpnin alma ihtimali bence yok kadar az. İstanbulun belediyesini en son ne zaman soldan bir parti almış?

İstanbul ankara adana antalya mersin gibi başabaş illerde oylar tekrar tekrar sayılabilir.

Devlet bu kafayla secim yasagini bir hafta uzatir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt