30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Muhtar seçimi için bilinçsizdim. Komşumu gördüm seçim sırasında önceki muhtar çok iyi vs dedi. Direk eledim onu kafadan :D

Sonra, muhtar heyetlerine baktım. Bayanların en çok olduğu bir muhtar vardı ona oy attım. Şansa eşimde ona oy atmış :D

halk tv sevindirici diyo.chp öndeymiş işte.zırvalamayın.

Halk TV izleyicisinin içi rahat olsun" diyor altyazida. Bunlar bir şeylere seviniyor.

Herkes kendine göre sallıyor net bilgi olmadığı için.

Çok hile hurda haberi geliyor ya,bir yandan umutluyum bir yandan tedirgin...

Ya arkadaşlar sağdan soldan birşeyler okumanın anlamı yok. Ankara'da CHP çok önde diyen var, İst'te Topbaş fark attı diyen var, bunların tam terslerini de diyenler var.

1 saat sonra resmi rakamlar düşer zaten ufaktan. Az sabır :D

İstanbul'u AKP alır, İzmir'i de CHP.

Halk TV izleyicisinin içi rahat olsun" diyor altyazida. Bunlar bir şeylere seviniyor.

Erken yine de. Belli olmaz. Umudum var. Ancak kafa kafaya olma ihtimali de var. Ufak payla bile gidebilir yani ihtimal dahilinde.

Ama şu var. Önceki seçimleri gördü bu insanlar. Daha önce de aynı sıra ile açılıyordu ve chp çok geriden geliyordu sanırım. Şimdi durum ters ise, ona istinaden belki de.

Heryer farklı seyler söylüyor,

Halk Tv'de de İstanbul'da ve Antalya'da CHP'nin iyi basladığını, Ankara'da CHP'nin kötü basladığını, Mersin'de Akp'nin hem Chp hem Mhp'nin gerisinde olduğunu söylediler.

Geri
Üst Alt